Serier | Nyheder

Sorte serier til kaffen

AfFreja Hertz Tefcke
14. maj 2019
(Foto: Dark/Netflix)

Del artikel

Jeg kan lide min kaffe, som jeg kan lide mine serier: mørke, sorte og varme! Hvad er bedre end en mørk, sort serie, der passer perfekt til regnvejrsdage med en god kop kaffe?

Hvis du også er til de sorte serier (der måske er varme), så læs med her og se, om du giver mig ret i mine valg!

Twin Peaks (HBO Nordic)

En klassiker, når det kommer til de sorte, mørke serier!

Twin Peaks handler – groft sagt – om efterforskningen af et brutalt mord på den unge, smukke teenager, Laura Palmer (spillet af Sheryl Lee). Det viser sig dog, at tingene ikke er så lige til, og flere og flere mystiske og sære ting finder sted – byen Twin Peaks er et sted, hvor alle kender alle og intet er, som det ser ud.

Twin Peaks er en af de serier, der kan ses af flere omgange, og næsten skal nydes med en kop mørk kaffe – serien har endda fået en revival i form af Twin Peaks: The Return og der er masser af mulighed for at sætte sig under et tæppe, have en kande kaffe ved hånden og så ellers dykke ned i den spændende, mystiske verden, der er Twin Peaks!

Twin peaks kan ses på HBO Nordic

Dark (Netflix)

Netflix er nu begyndt at tilføje udenlandske serier – andet end fra USA og England – og det virker som om, at de gør noget rigtigt!

Dark er en tysk, psykologisk thriller-serie, der foregår i en stille, lille og rolig by, hvor 4 tilsyneladende perfekte familier bliver blæst fra hinanden, da to små børn forsvinder på mystisk vis fra byen.

Det kloge narrativ væver umiddelbart usammenhængende historier sammen over 30 år og skaber en speciel historie-fortælling med masser af twists, der er lavet til en kop kaffe (så længe du ikke hopper af skræk)!

Dark kan ses på Netflix

Monty Python’s Flying Circus (Netflix)

Okay, det her er nok mere end underlig, sjov serie end en bizar, twisty serie. Det hele minder mig lidt om de der underlige kaffe-kombinationer, man kan få omkring Halloween og juletid!

Flying Circus er en 100% klassiker, når det kommer til underlige, bizarre, usammenhængende og sjove sketches og fortællinger – det er jo Monty Python, så det giver vel god mening (på den sorte måde).

Det er svært at forklare, hvad det hele handler om, fordi det er 20.000 forskellige sketches, karakterer og fortællinger, men jeg kan love dig for, at det er en serie, der er perfekt til en tømmermænds-ramt søndag; eller en søndag, hvor det er lidt gråt udenfor og du bare forsøger at holde varmen!

Monty Python’s Flying Circus kan ses på Netflix

Læs også: 5 serier, jeg altid kan tale med mine veninder om

Læs også: Kaffe & serier med Defecto

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste