Serier | Nyheder

Spændingerne stiger i første trailer til 'The Morning Show' sæson 3

Af
Daniel Lindekilde Engberg
28. juli 2023
The Morning Show teaser trailer
Jennifer Aniston som Alex Levy i 'The Morning Show' / Foto: Apple TV+

Del artikel

Den prisvindende dramaserie 'The Morning Show' på Apple TV+ er tilbage med nye kampe og intriger for de ansatte hos UBA.

Der lader til at være et lille tidshop mellem sæson to og tre. Sidst vi fulgte holdet døjede de alle med COVID 19 og den effekt nedlukningerne havde på samfundet. Selvom pandemien i det store hele er overstået, så er netværkets fremtid stadig usikker. Uventede alliancer opstår, personlige oplysninger bliver brugt som våben og alle må tage bestik af deres værdier og principper, både på arbejde, men også i privaten.

Der lades dog op til store forandringer i en branche, der i forvejen er meget omskiftelig. Tech-giganten Paul Marks (Jon Hamm) udviser en pludselig interesse i UBA. "Du har brug for et mirakel" som han siger i teaseren, og mon ikke han mener, at han er personen til at udføre det mirakel?

Se teaser traileren

The Morning Show er allerede blevet godkendt til en fjerde sæson, men udsigten til den kan godt være lidt lang, når forfatter og skuespillerstrejken fortsat er i fuld sving.

Tredje sæson af The Morning Show vil består af 10 afsnit og har premiere d. 13. september på Apple TV+ med to afsnit, og et afsnit hver efterfølgende uge.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder