Serier | Nyheder

Tim Burtons nye serie 'Wednesday' er her snart - her er premieredatoen og den nye trailer

AfCarina Nørgaard Schou
13. oktober 2022
Wednesday trailer
Jenna Ortega som Wednesday i serien 'Wednesday' / Foto: Netflix.

Del artikel

Den officielle trailer til Tim Burtons nye Netflix-serie om Familien Addams er her. Serien 'Wednesday' zoomer ind på familiens datter, Wednesday Addams, og premieredatoen er netop blevet offentliggjort.

Der har været mange skildringer af den makabre Familien Addams gennem tiden. Den mest berømmede er nok Barry Sonnenfelds The Addams Family (da. Familien Addams) fra 1991 med bl.a. Angelica Houston, Raul Julia og Christina Ricci i hovedrollerne. Men ingen af de foregående titler har fokuseret specifikt på karakteren Wednesday Addams, som den nye serie Wednesday på Netflix nu gør.

Wednesday trailer
Catherine Zeta-Jones som Morticia Adams, Jenna Ortega som Wednesday Addams, Luis Guzmán som Gomez Addams og Issac Ordonez som Pugsley Addams I serien 'Wednesday' / Foto: Netflix.


Tim Burton er idémanden bag Netflix-serien Wednesday, og titelrollen spilles af stortalentet Jenna Ortega. Derudover er Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams), Luis Guzman (Gomez Addams) og Gwendoline Christie (Larissa Weems) på rollelisten, og i en helt særlig birolle ser vi Christina Ricci, der spillede Wednesday i filmen fra 1991 - nu som alumni på Nevermore Academy, Marilyn Thornhill.

Wednesday trailer
Fred Armisen som Uncle Fester I serien 'Wednesday' / Foto: Netflix.


I serien følger vi Wednesday Addams' tid i high school på Nevermore Academy. Her skal den indadvendte og fåmælte teenagepige finde sig selv og sin egen identitet.

I traileren får vi også et glimt af Onkel Fester, der spilles af Fred Armisen.

Serien består af otte afsnit, og de første fire bliver instrueret ad Tim Burton. Wednesday får premiere 23. november på Netflix.

Se traileren til Wednesday her


Del artikel

Andre Serier | Nyheder