Serier | Nyheder

Trailer til Lucifer sæson 5 del 1 er offentliggjort

AfVictoria Amalie Wolsing
14. juli 2020
Trailer til Lucifer sæson 5 del 1 er offentliggjort
Foto: Lucifer/John P. Fleenor/Netflix

Del artikel

I går gik der chokbølger igennem fans af serien Lucifer hele verden over. Traileren for den nye sæson, der rammer Netflix den 21. august, er udkommet, men den er langt fra som forventet.

Den spritnye trailer afslører massive forandringer, som kan få store konsekvenser for alle seriens karakterer. Der er dog ingen tvivl om, at vi kan se frem til en følelsesladet, mørke scener og en masse action i den nye sæson. Ret sikkert også en masse kærlighed. Traileren til første del af sæson fem er dog et bevis på, at man ikke kan bide sig sikker på noget, der har været i hænderne på forfatterne af Lucifer.

Lucifer eller Michael?

Sæson fem giver derfor store forhåbninger til, at Lucifer og Chloe endelig rammer lagenerne og lader Helvede fryse over. Der kommer dog udfordringer. Traileren introducerer os nemlig for Lucifers tvillingebror, Michael, som er taget til Los Angeles for at overtage Lucifers liv. Gensynsglæden hos Chloe er stor, men hvad hun ikke ved er, at det er Michael hun giver det kys, hun har ventet så inderligt på. Hun aner dog hurtigt uråd og søger råd hos Dr. Linda.

Traileren skaber stor forvirring omkring, om det er Lucifer eller Michael i de pågældende scener. Tom Ellis, der spiller Lucifer, har også rollen som Michael, så det er ikke til at se forskel i så kort en video. Den største og mest ventede scene i traileren er den hede elskovsscene. Nu er der dog skabt tvivl, om Chloe egentlig får forløst følelserne og længslen med sit livs kærlighed, eller om det i virkeligheden er hans onde tvillingebror. Vi skarpe seere vurderer dog, at traileren hælder til, at Chloe og Lucifer endelig får det, de har længtes efter. Michaels pludselige ankomst skaber dog stadig mange spørgsmål.

Spænding på første klasse

Ud fra det, vi tidligere har set, så kan det blive nogle heftige og voldsomme scener. Alle følelser er nemlig i spil hos Lucifer, når Chloe er i fare. Vi ved også, at vi vil blive budt på den største fight-scene, der nogensinde har været i serien. En scene som den siger en del, hvis man husker de forrige sæsoner. Vi ved ikke så meget om den, men mon ikke den har noget med Chloes redning fra kidnapningen at gøre?

Skaberne af serien ser dog også ud til at nyde lidt spænding allerede. Nær slutningen af traileren vises et kort klip fra den psykologiske gyserfilm The Shining. Lucifer-holdet har ry for at elske at tease deres seere til det yderste. Det korte klip fra The Shining kan tolkes som, at de bevidst ønsker at skabe lidt ekstra angst, panik og spænding ved hjælp af en helt speciel sammensætning af klip fra den nye sæson.

Endnu mere Lucifer


Lucifer

Den 21. august disker Netflix op med otte afsnit af første del af sæson fem. Vi ved endnu ikke, hvornår del to rammer stuerne, da de sidste afsnit ikke er blevet filmet endnu grundet COVID-19. Vi kan næsten ikke vente til at blive blæst omkuld af næsten otte timers emotionel rutsjebane, kærlighed og en masse spænding om godt og vel en måned.

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder