Serier | Nyheder

Traileren til 'Emily in Paris' sæson 3 er landet: Lily Collins er tilbage i byernes by

AfCarina Nørgaard Schou
30. november 2022
Emily in Paris sæson 3 trailer
Lily Collins som Emily i 'Emily in Paris' sæson 3 Foto/ Marie Etchegoyen / Netflix

Del artikel

Kæmpehittet 'Emily in Paris' er tilbage på Netflix 21. december, og traileren højner vores forventninger til seriens tredje sæson big time. Emily står nu over for sin 'hidtil sværeste beslutning'.

Som vi allerede har skrevet om tidligere lander tredje sæson af vores allesammens yndlingsserie Emily in Paris som en tidlig julegave, nærmere betegnet 21. december.

Vi var i forvejen spændte, men nu har Netflix lige højnet vores forventninger betydeligt med offentliggørelsen af traileren til sæson 3 af den populære serie tidligere i dag.

Lily Collins som Emily i 'Emily in Paris' sæson 3
Foto: Netflix

Store beslutninger


Sæson 2 sluttede på lidt af en cliffhanger, hvor Emily (Lily Collins) pludselig stod i et dilemma og måtte vælge mellem flere lukrative jobtilbud. Skulle hun rejse hjem til USA til et fedt job, eller skulle hun acceptere et jobtilbud fra hendes meget franske chef på Savoir, Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) og dennes nystartede marketingbureau?

Ud fra traileren til 3. sæson af Emily in Paris at dømme, møder vi hende igen i Paris, men hun lader til nu at arbejde 'double duty', som veninden Mindy (Ashley Park) afslører det. Uha, det ser ud til at trække op til drama, når temperamentsfulde Sylvie finder ud af dette.
Emily in Paris sæson 3 trailer
Lily Collins som Emily og Ashley Park som Mindy i 'Emily in Paris' / Foto: Netflix


"Det er den sværeste beslutning, jeg nogensinde har måttet træffe," siger Emily i traileren.

Det lader til, at der også er andre svære beslutninger i farvandet. Skal Emily endelig til at vælge mellem bejlerne Gabriel og Alfie? De ser i hvert fald ud til begge stadig begge at være i spil.


Emily in Paris sæson 3 trailer
Lucien Laviscount som Alfie, Lily Collins som Emily og Lucas Bravo som Gabriel i 'Emily in Paris' / Foto: Stéphanie Branchu / Netflix

Veninderne Camille (Camille Razat) og Mindy er stadig med, og serien er som altid fyldt med lækre outfits, som den legendariske stylist Patricia Field står bag. Hun stod ligeledes bag de mange ikoniske looks i Sex and the City.


Emily in Paris sæson 3 får premiere på Netflix 21. december.

Se traileren til 'Emily in Paris' sæson 3
Del artikel

Andre Serier | Nyheder