Serier | Nyheder

The Umbrella Academy får nye ansigter i sæson 2

AfFreja Hertz Tefcke
27. september 2019
Foto: The Umbrella Academy/Netflix

Del artikel

The Umbrella Academy tog alle med storm, da første sæson landede på Netflix. Fans af live-action-tilpasningen af The Dark Horse comics har ventet spændt på næste sæson og flere nyheder om serien.

Vi ved allerede, at gamle ansigter vender tilbage, og alle de gamle ”søskende” vender tilbage til deres originale roller. Nu har vi fået nyt om seriens nye ansigter, som vi kommer til at se i sæson 2.

Kendte ansigter med i The Umbrella Academy sæson 2


Ritu Arya (kendt fra Humans), Ysuf Gatewood (kendt fra Good Omens) og Marin Ireland (kendt fra Y: The Last Man) er alle med i sæson 2!

Arya har fået rollen som Lila, en kamæleon, der kan være usandsynligt klog eller borderline-sindssyg afhængigt af, hvad situationen kræver. Hun har en syg form for humor og er utrolig uforudsigelig.

Gatewood skal spille Raymond, den fødte leder med klogskab og selvtillid helt til skyerne. Han er varm og dedikeret og kan få dig til at falde savlende sammen med et enkelt blik.

Ireland skal spille Sissy, en frygtløs, Texas-mor, som blev gift ganske ung af alle de forkerte grunde. Hun vil bare gerne opleve verden, og hvad den kan byde på for hende.

Sæson 2 tyder på at blive stjernespækket og fuldt ud underholdende.

Du kan se første sæson af The Umbrella Academy Netflix.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af The Umbrella Academy sæson 1

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste