Serier | Nyheder

Watchmen – ny trailer fra Comic Con

AfClaus Holm
22. juli 2019
Watchmen – ny trailer fra Comic Con

Del artikel

Comic Con har endnu engang formået at levere en spændende, ny trailer for noget, vi venter på med længsel. 
https://imgix.vielskerserier.dk/2019/05/wm1.jpg
(Foto: Watchmen/HBO)

Hvis du, ligesom jeg, har glædet dig til den nye Watchmen-serie fra HBO (kommer på HBO Nordic), så er der en lang og spændende trailer nu – endnu bedre end den første, fordi den giver flere fingerpeg om historien.

Som jeg skrev om i min omtale af den første trailer, virkede det som om politiet nu var en hær af maskerede mænd. Det viser sig at være rigtigt – simpelthen fordi den gruppe af selvtægtsmænd, der bruger Rorschach som symbol, åbenbart på et tidspunkt har vendt sig mod politiet og angrebet dem i deres private hjem. Som modsvar har politiet derfor iført sig masker og kostumer, så Rorschach-folkene ikke ved, hvor de bor eller hvem de er. Men med en maske forsvinder der samtidigt noget ansvar, ganske som når FBI agenten i den nye trailer siger ”Hvad er forskellen på en maskeret betjent og en selvtægtsmand? Nej, det ved jeg heller ikke…” Det er også helt tydeligt, at emner som racevold vil være en stor del af historien – scenen, hvor den sorte familie bliver gennembanket af Rorschach-mænd viser hvad deres ideologi er.

Vi kan også se, at de ”gamle” helte nu er blevet accepteret som værende okay – der er TV-serier om The Minutemen, de helte der opererede i 1940’erne og 50’erne, og vi ser en mand klædt ud som Dr. Manhatten i en forlystelsespark, nærmest som en slags maskot. Vi ser også, at Adrian Veidt, alias Ozymandias, åbenbart er blevet erklæret død, men i stedet er gået under jorden. Hvad det er, der bringer tingene i kog, kan vi stadig kun gætte på – men vi ser scener hvor Night Owls Ugleskib indgår i luftkamp (med en fyr med cowboyhat ved roret, i øvrigt!), vi ser billeder af Dr. Manhatten på Mars, og ikke mindst ser vi ham vende tilbage til Jorden, tilsyneladende efter den katastrofe i forlystelsesparken, der åbenbart slår en masse ihjel. Det er ham, der til sidst i traileren står i et sort jakkesæt og rækker en blå hånd ned efter masken af sit eget ansigt.

Vi ved stadigvæk heller ikke helt hvem heltene og skurkene er. Personligt går jeg ud fra at Veidt igen skal være en af skurkene, mens Regina King virker som om hun skal være helten. Der er heller ikke ret meget tvivl om, at Tim Blake Nelsons rolle som Looking Glass hører til på den onde side, selvom han åbenbart arbejder for politiet.

Indtil videre ser jeg meget frem til serien – og den nye trailer har kun gjort mig endnu mere spændt.

Se traileren her:

Watchmen får premiere til efteråret.

Læs også: Hvorfor du skal se Watchmen til efteråret

Læs også: Wow! Fed, fed Watchmen-trailer

Del artikel

Læs mere omHBO NordicWatchmen

Andre Serier | Nyheder

Mest læste