TV | Guides

Her er de 5 mest vanvittige reality-programmer

AfFreja Hertz Tefcke
14. februar 2022
'Sexy Beasts'
'Sexy Beasts' / Foto: Netflix

Del artikel

Har du nogensinde kigget på realityprogrammer og tænkt ”det der er jo sygt”? Også mig.

Her har jeg samlet de 5 mest vanvittige, skøre og underlige præmisser for et realityprogram, der kan streames lige nu!

Få alle vores TV anbefalinger her!

Just Tattoo of Us

Streamingtjeneste: Paramount +
Se den hvis: Du er til skøre tatoveringer og til internt drama.

Jeg er fan af serier, der ikke er bange for at gøre noget dumt eller kontroversielt. Men Just Tattoo of Us er simpelthen et af de mest vanvittige, skøre og permanente koncepter, jeg nogensinde har sat mig for at se.

Både det amerikanske og det britiske program har samme præmis: Venner, familiemedlemmer eller kærestepar tropper op med en tatovering til hinanden. Den anden part aner ikke, hvad der bliver tatoveret, hvor stor den er, eller om makkeren overhovedet kan lide dem – hvilket oftest er hele pointen – og får en tatovering, der bliver afsløret for dem, når den er færdig.

Læs også: De bedste dokumentarer på DRTV

Jeg mener det oprigtigt, når jeg siger, at jeg flere gange har været nødt til at slukke, fordi jeg simpelthen bliver alt, alt for ramt af second hand embarassment, når der bliver tatoveret en røv, der skider (????), en vibrator, sæd eller noget meget, meget værre på et meget tydeligt sted på en intetanende krop. Det er for vanvittigt!

Botched

Streamingtjeneste: Hayu, Viaplay
Se den hvis: Du kan lide Mit Plastikmareridt, dårlige skønhedsoperationer og amerikanske skønhedsoperationer.

Okay, jeg må indrømme, at selv om jeg synes, det er max vanvittigt at følge med i, kan jeg altså ikke lade være med at se Botched. Det er lidt a la Mit Plastikmareridt men meget, meget mere skørt med større operationer, værre udfald, og vanvittige forespørgsler. Blandt andet vil en Cos-player have en mere ”komisk” krop (altså en krop der er lidt mere som tegneserier), en kvinde forsøger at få sine bryster til at sidde rigtigt med gaffatape (???!!!) og meget, meget mere.

Det er simpelthen så interessant at følge med i, og selvom Mit Plastikmareridt også eksisterer, er Botched simpelthen milevidt bedre – om ikke andet, så fordi deltagerne virkelig er skøre, og det er altid spændende at følge med i nogle virkeligt grumme operationer.

Too Hot to Handle

'Too Hot to Handle'
'Too Hot to Handle'
Foto: Netflix

Streamingtjeneste: Netflix
Se den hvis: Du kan lide at se på pæne mennesker, der ved, de er pæne.

Hvis du er træt af de gængse ”dating”-programmer som Paradise Hotel, Prince Charming, Ex on The Beach eller nogle af de andre 10.000 programmer, der eksisterer, kan det være at det her bizarre koncept er for dig!

Her sætter Netflix 10 sexede, lækre og narcissistiske mennesker sammen i et hus i fire uger, og så må de ellers bare have det hyggeligt. Eller … De er nemlig rigtig glade for one-night stands, meningsløse forhold, bootycalls og hvad man ellers kalder det, og de er alle überbevidste om, at de er lækre.

Læs også: ‘Den store bagedyst’: De 5 mest geniale kager i tv-showets historie

Så med muskler, bare maver og sololie over alt er det klart, der kommer noget seksuel spænding ind imellem, og her kommer princippet og konceptet for programmet: De må ikke knalde. Eller for den sags skyld kysse. Eller have lidt alenetid på den voksne måde (blink, blink). Alt dette mens de skal igennem forskellige workshops og med en stor pris på $100.000 til vinderen. Altså lige bortset fra at hver gang reglerne, der er taget fra en katolsk skole, bliver overtrådt, reduceres prisen.

Det er simpelthen det mest underlige koncept i nyere tid men også ret interessant, for det er faktisk sjældent, at man ser voksne mennesker kæmpe så meget med deres egen sexede krop og andres på samme tid!

Sexy Beasts

'Sexy Beasts'
'Sexy Beasts'
Foto: Netflix

Streamingtjeneste: Netflix
Se den hvis: Du ikke gider det klassiske datingprogram, og hvis du kan lide masker.

Endnu en gang kommer Netflix virkelig på banen med et meget bizart koncpet. Denne gang er det virkelighedens singler, der er trætte af overflade-dating, udseende før personlighed, bootycalls og alt det andet, der følger med moderne dating.

De har derfor meldt sig til Sexy Beasts, hvor de får MASSIVE proteser på sammen med uendelige mængder SFX-makeup, så de bliver… Well, bæster. Så går de på date med hinanden. Mit favoritafsnit er med et bæltedyr og en drage, by the way, og se om sådan en date måske kan lykkes uden at fokusere på udseendet.

Det lyder måske tamt, men det er så underligt og overraskende svært at koncentrere sig om selve daten, fordi de ser så idiotiske ud som mumie, grøn kat, tiger, due og alt andet mellem himmel og jord, at det faktisk bliver ganske underholdende.

Læs også: Du må godt: 5 reality-programmer du vil elske

Ex on The Beach

Streamingtjeneste: Paramount +, Discovery +
Se den hvis: Du mangler drama, sol, mavemuskler.

Hvis der findes noget mere idiotisk end Ex on the Beach, må du meget gerne fortælle mig det, for umiddelbart er det her både det værste og det bedste program om dating, jeg nogensinde har set.

Ex on the Beach samler 10 ”stjerner” fra reality-tv og sociale medier, som først og fremmest tror, de er på en lækker, lille badeferie sammen med andre lækre, supercool social medie-stjerner … Lige indtil deres respektive ekskærester begynder at dukke op på stranden.

Det giver selvfølgelig anledning til drama både for ekskæresterne, der måske ikke sluttede på den bedste måde, og også for de deltagere, der boede i huset til start, for det er altså åbenbart svært at undgå at kysse, kæle og hygge i krogene. Selvom der er uskrevne regler om, at man ikke piller ved ekskærester!

Det er simpelthen så skørt et koncept, og det er så hamrende dramatisk, jeg næsten ikke kan være i det, men hold nu op, hvor er det underholdende.

Nævneværdige serier

Sisterwives
Streamingtjeneste: Discovery +

My 600 lb. Life
Streamingtjeneste: Discovery +

True Love
Streamingtjeneste: Discovery +

Adam og Eva
Streamingtjeneste: Viaplay

Del artikel