TV | Nyheder

Astrologikemi, krammedate og nej tak til kys! Vi gør status over uge 3 i 'Bachelorette'

Af
Signe Bjørg Granberg
23. maj 2024
Hvem kommer på date, hvem får roser og hvem bliver sendt hjem i denne uges 'Bachelorette'? 
Hvem kommer på date, hvem får roser og hvem bliver sendt hjem i denne uges 'Bachelorette'? / Foto: Lotta Lemche / TV 2

Del artikel

TV 2's populære datingprogram, hvor de to bachelorettes, Lissa og Sofie, skal forsøge at finde kærligheden, er i fuld gang, og vi er med på sidelinjen én kikset date efter den anden.

Endnu en uge er gået i Bachelorette-land, og det er blevet tid til at kigge tilbage på ugens bedste og mest kiksede øjeblikke.

Vi lægger ud med, at en astrolog har lagt Sofie og Lissas horoskoper, hvilket skal gøre kvinderne klogere på deres kærlighedsmønstre. Astrologen har samtidig parret kvinderne op med to mænd, som "sol, måne og stjerner" mener, de passer bedst sammen med. Men det vender vi tilbage til senere!

Først skal Sofie nemlig på gruppedate, hvor hun vælger at tage Lasse, Kristian og Nichlas med. Daten går ud på at skulle kramme og se hinanden i øjnene. Det kan godt være, at det er en god øvelse for at komme ud af den famøse komfortzone for de implicerede, men det er desværre enormt kedeligt at se på som seer!

Lidt mere action er der at finde på Lissas og Peters solodate, hvor parret er ude at køre mountainbike. Det bedste øjeblik indfinder sig dog senere på daten, "off bikes", hvor Peter, som den friske fyr han er, lægger an til et kys, men bliver afvist af Lissa. Jajks!

https://imgix.vielskerserier.dk/2024-05-23/foto-lotta-lemche_tv-2.jpg
Peter er populær hos begge piger, men ikke nok til, at Lissa ville tage imod et kys fra ham i denne uges afsnit
Foto: Lotta Lemche/TV 2

På den næste date er det så Sofies tur til at være på solodate, og hun tager Andreas W. med på fisketur. Igen må vi bare sige, at det måske nok lyder som en sjov date på papiret, men bare ikke fungerer særlig godt på tv. Og det virker faktisk også lettere anstrengt for både Sofie og Andreas W. at sidde på de pæle der!

Anstrengt stemning opstår der også, da astrologen vender tilbage og har parret de to kvinder med hver deres stjernematch. Det viser sig nemlig, at Lissas stjernematch er en helt ny deltager, Jens, der kommer ind fra højre og skal forsøge at indynde sig blandt mængden af bejlere.

Umiddelbart er han ikke Lissas type, meddeler hun til kameraet, så som seer tænker man, at han er på vej ud lige så abbrupt, som han kom ind!

Sofies stjernematch er Peter, og det virker umiddelbart til at give god mening. Mere om det i næste uge!

Først er der nemlig roseceremoni, og her er den største overraskelse nok, at nye-Jens får lov at blive frem for en af de originale boys. Til gengæld må Sebastian gå tomhændet hjem.

https://imgix.vielskerserier.dk/2024-05-23/foto-lotta-lemche_tv-2-1.jpg
Sebastian måtte gå tomhændet hjem fra denne uges roseceremoni og er ude af programmet
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Vi håber, der er lidt færre kiksede dates i de kommende afsnit af Bachelorette, for det kunne både deltagere og seere vist godt trænge til efterhånden! Men bevares, vi hænger da i lidt endnu.

Anden sæson af Bachelorette kan ses på TV 2 Echo og TV 2 Play fra tirsdag-torsdag de næste uger.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre TV | Nyheder