TV | Nyheder

Hvad skete der i 6. afsnit af 'Forræder'? Vi gør status over den seneste episode

Af
Signe Bjørg Granberg
17. maj 2024
'Forræder'
Heino Hansen bliver for første gang for alvor presset i ugens episode af 'Forræder' / Foto: Blu / TV 2

Del artikel

Der er udbrudt decideret krig mellem forræder-duoen Højmark og Hansen, og det kan mærkes i ugens program, hvor følelserne får frit løb, og de loyale er mere forvirrede end nogensinde før.

Obs! Artiklen indeholder spoilers for sjette afsnit af Forræder, så læs med på eget ansvar!

Hvis man i slutningen af femte afsnit af Forræder fornemmede, at der var dårlig stemning i konklavetårnet, efter at Heino officielt rettede sin mistanke mod medforræderen, Pernille, så fornemmede man i dén grad rigtigt.

Den kære Højmark var eddikesur – nærmest rasende – og havde meget svært ved at styre sin frustration over sin medspiller (læs: modspiller). Heino derimod mente, han havde været ærlig fra start og sagt, at hun ikke kunne stole på ham, men det argument kunne han åbenbart godt pakke sammen.

De to forrædere skulle dog forsøge at finde fælles fodslag og udpege tre spillere, der skulle på dødslisten dagen derpå. Det vil sige, at ingen skulle myrdes over natten.

De tre på dødslisten blev Emil K, Emil T og Birgit – med det formål at få de loyale til at tro, at en af de tre var forræder. Og som sagt, så gjort.

Til dagens konkurrence handlede det således om at få befriet én af de tre på dødslisten, og her faldt valget på Birgit. Dog begyndte snakken i krogene at brede sig om netop Birgit, for var hun nu også så loyal, som man skulle tro?

Ved det runde bord forsatte Pernille sin vendetta mod Heino (der tidligere på dagen viste den første flig af sårbarhed) og også Sara syntes nu at rette sin mistanke mod komikeren.

Desværre pegede forræderpilen for manges vedkommende på selvsamme Sara, og da hun ikke formåede at få rystet mistanken af sig, måtte hun forlade konkurrencen – til de loyales store frustration.

Således må man konkludere, at den dårlige stemning blandt forræderne om ikke andet fik skabt så megen forvirring blandt de loyale, at de ikke for alvor var tæt på at blive afsløret.

Bliver den åbenlyse rivalisering faktisk Højmark og Hanses redning? Vi får se i næste afsnit af Forræder!

Forræder kan ses på TV 2 Play og på TV 2 fredag kl. 20.00.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omTV 2TV 2 PlayDansk

Andre TV | Nyheder