TV | Nyheder

Det blev en rutsjebanetur af dimensioner i ugens 'Bachelorette'

Af
Signe Bjørg Granberg
27. juni 2024
Bachelorette
Lissa tog en altafgørende beslutning i næstsidste uge af 'Bachelorette' og gav sin sidste rose til Andreas / Foto: Lotta Lemche / TV 2

Del artikel

Lissa tog en altafgørende beslutning i ugens afsnit af 'Bachelorette', der også bød på dates med svigerfar og en hel del træden vande.

Med den store cliffhanger fra sidste uges roseceremoni, hvor vi alle fornemmede, at Lissa stod ved en skillevej, var der fra første minut af ugens afsnit af Bachelorette lagt i kakkelovnen til drama.

Som udgangspunkt skulle de to kvinder jo stå tilbage med tre mænd hver efter roseceremonien, men Lissa valgte at sige stop og uddelte således sin sidste rose allerede i denne uge. Det blev til ingens overraskelse Andreas H, der fik rosen, og ud med badevandet røg dermed Lissa tre andre bejlere, Jacob, Joachim og Anton.

Bachelorette
Joachim, Jacob og Anton røg ud af 'Bachelorette' som tre fluer med ét smæk
Foto: Lotta Lemche / TV 2

Stor respekt til Lissa for at mærke efter og trække en streg i sandet. Hun kunne mærke, at det var Andreas H, der havde vundet hendes hjerte, og i stedet for at spille spillet til ende, stod hun af datingtoget sammen med Andreas. For Andreas accepterede rosen, og nu har vi så bare tilbage at finde ud af, om de stadig er sammen den dag i dag.

Lissas valg ændrede markant på det videre forløb i programmet, for med tre mænd ude med ét smæk, åbnede det vejen for, at Sofie fik lov at beholde alle sine fire tilbageværende bejlere, Lasse, Andreas W, Daniel og Mads.

De fire mænd fik på skift lov at møde Sofies far, Søren, og han var vel nogenlunde klasseeksemplet på en lun og nede-på-jorden-nordjyde. En mand af ret få, men velmenende, ord, der ikke var meget for at fortælle Sofie, hvem der var hans personlige favorit blandt de fire mænd. Sofie fik dog, efter megen møje og besvær, lokket ud af ham, at Mads nok førte med 2 % foran Daniel.

Bachelorette
Sofie fik besøg af sin far, Søren, der fik lov at møde de fire tilbageværende mænd i ugens 'Bachelorette'
Foto: Lotta Lemche / TV 2

For lad os nu være ærlige. Det KAN kun stå mellem Daniel og Mads for Sofies vedkommende. Også selv om produktionen gjorde, hvad de kunne, for at spille både Lasse og Andreas W ind i varmen. De to mænd er ægte skønne, men her på redaktionen kan vi simpelthen ikke se et ægte match mellem dem og Sofie.

Og netop af den grund blev det også en lille smule kedeligt at følge med i ugens sidste to afsnit. Vi forstår, at produktionen er kommet på arbejde efter Lissas pludselige exit og nu skal fylde episoderne ud med et eller andet (ligegyldigt fyld). Vi håber dog, der bliver skruet op for tempoet i næste uges finaleuge.

Bachelorette
Vi spår, at slaget skal stå mellem Mads og Daniel, når Sofie skal uddele sin sidste rose
Foto: Lotta Lemche / TV 2

Først skal Sofie dog vælge to bejlere fra, og derefter synes feltet totalt åbent, da det ikke, som for Lissas vedkommende, på noget tidspunkt har været helt gennemskueligt, om Sofie var mest til Mads eller Daniel. For det kommer til at stå imellem de to, tror vi – alt andet giver simpelthen ikke mening i vores bog.

Bachelorette kan ses på TV 2 Echo og TV 2 Play fra tirsdag-torsdag i næste uge.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre TV | Nyheder