TV | Nyheder

Esben Bjerre og Peter Falktoft bliver værter for OL-dækningen på Max med formatet 'I Paris går det godt'

Af
Signe Bjørg Granberg
2. maj 2024
I Paris går det godt
Esben Bjerre og Peter Falktoft skal dække OL i Paris for streamingtjenesten Max / Foto: Polina Vinogradova / Warner Brothers Discovery

Del artikel

21. maj går Warner Brothers Discoverys nye streamingtjeneste Max i luften, og et par måneder derefter starter OL i Paris. I front for Max' dækning af legene står 'Her går det godt'-værterne, Peter Falktoft og Esben Bjerre.

Når det til sommer går løs med De Olympiske Lege i Paris, kan seerne følge med hos både DR, TV 2 og på streamingtjenesten Max. Sidstnævnte er dog det eneste sted, hvor man kan se alt livesport fra OL.

Max kommer også helt tæt på kulturen i værtslandet, når makkerparret Esben Bjerre og Peter Falktoft lancerer det nye format, I Paris går det godt, hvor de skal guide de danske OL-seere igennem både sporten, atleterne og kulturen i og omkring Paris og OL.

Falktoft har tidligere dækket OL (vinter såvel som sommer) otte gange, imens Bjerre debuterer i år. Begge de herrer har dog mange års erfaring som både radio-, tv- og podcastværter, i de seneste år primært på deres egen podcast, Her går det godt.

Ifølge Warner Brothers Discovery afspejler tilføjelsen af I Paris går det godt Max' ønske om at være afsender på en anderledes sportsdækning i en digital tidsalder, hvor fokus også vil ligge på en kulturelt relevant tilgang. Dækningen skal i lige så høj grad tegne et portræt af en by, et folk og et land som det at dokumentere selve sportsbegivenhederne.

OL i Paris finder sted fra 26. juli til 11. august 2024.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre TV | Nyheder

Mest læste