TV | Nyheder

Her er de 18 nye deltagere i anden sæson af 'Forræder'

Af
Signe Bjørg Granberg
13. marts 2024
'Forræder' sæson 2
TV 2 har i dag afsløret de 18 nye deltagere i anden sæson af det populære program 'Forræder' / Foto: Lotta Lemche / TV 2

Del artikel

TV 2's publikumshit 'Forræder' vender snart tilbage på skærmen med 18 nye, forræderiske spillere. Lise Rønne styrer endnu en gang slagets gang.

Næsten 1.000.000 mennesker så med i hvert afsnit, da første sæson af Forræder løb over skærmen sidste år, og nu er det snart tid til en ny sæson.

I dag præsenterer TV 2 de 18 nye spillere, der skal gøre Tine Gøtzsche, Johannes Nymark og co. kunsten efter i det nye hyggekrimi-mysterium.

De 18 nye spillere er skuespiller og sanger Pernille Højmark, iværksætter Birgit Aaby, tv-vært Lene Beier, journalist og forfatter Simi Jan, tidligere olympisk atlet Sara Slott Petersen, danser Camilla Dalsgaard, influencer Melissa Bentsen, studerende Ophelia Pitzner, skuespiller Bjarne Henriksen, forfatter Jonas Eriksson, komiker Heino Hansen, drag-artist Tinus de Schunard, skuespiller Anton Hjejle, journalist Emil Kondrup, influencer Rasmus Andersen, artist Anthon Edwards, youtubere og tvillingerne Emil og Mikkel Trier.

'Forræder' sæson 2
Uhyggen breder sig også i anden sæson af 'Forræder'. Hvem er loyal og hvem er forræder?
Foto: Lotta Lemche / TV 2

I Forræder skal de 18 deltagere prøve at finde ud af, hvem der er forrædere i spillet, og hvem der er loyale. Der er lagt flere gameshow-elementer ind undervejs, og drivkraften er deltagernes evne – eller mangel på samme – til at finde ud af, hvem forræderne er i blandt dem. Spillerne har desuden et fælles mål om at opbygge en præmiepulje af sølvbarrer.

I den nye sæson er der et nyt take på spillet, og spillerne bliver endnu mere pressede, fortæller Thomas Richardt Strøbech, der er redaktør på programmet:

– Jeg håber, at seerne også bliver grebet af det nye take på spillet, hvor man hurtigt opdager, at de valg, som både de loyale og forræderne træffer, sender handlingen i en helt ny retning, og hvor det at stole på de rigtige virkelig bliver altafgørende.

Det er endnu en gang Lise Rønne, der styrer løjerne, når anden sæson af Forræder får premiere 12. april på TV 2 og TV 2 Play.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omTV 2TV 2 PlayDansk

Andre TV | Nyheder

Mest læste