TV | Nyheder

TV 2 barsler med hele to nye sæsoner af 'Forræder' - og du kan være med i den ene af dem

Af
Signe Bjørg Granberg
8. februar 2024
'Forræder' på TV2
'Forræder' vender tilbage på TV 2 til april og snart starter optagelserne på endnu en sæson / Foto: Lotta Lemche / TV 2

Del artikel

Når anden sæson af det uhyggeligt populære underholdningsprogram 'Forræder' løber over skærmen bliver det med 18 nye kendte danskere. Dog ændres konceptet til sæson tre.

Da første sæson af Forræder løb over skærmen på TV 2 i efteråret 2023, blev programmet et stort publikumshit. Næsten 1.000.000 mennesker så med i hvert afsnit, og derfor kommer det heller ikke som en overraskelse, at der kommer endnu en sæson.

Forræder er et slags hyggekrimi-mysterium med 18 deltagere, der skal prøve at finde ud af, hvem der er forrædere i spillet, og hvem der er loyale. Der er lagt flere gameshow-elementer ind undervejs, og drivkraften er deltagernes evne – eller mangel på samme – til at finde ud af, hvem forræderne er i blandt dem.

Til april er der så premiere på endnu en sæson af Forræder, og også denne sæson bliver med 18 kendte danskere. Derudover udvider TV 2 universet yderligere med en tredje sæson på TV 2 Echo, hvor alle danskere kan få chancen for medvirke.

Redaktør, Thomas Richardt Strøbech, fortæller, at TV 2 har fået mange henvendelser på en sæson med ikke-kendte danskere:

- Allerede da første sæson af Forræder løb over skærmen, fik vi usædvanligt mange henvendelser fra begejstrede seere, der foreslog en version, hvor alle kunne være med. Og der er noget spændende og rigtigt ved nu at udvide Forræder-universet på den her måde til TV 2 Echo.

Man kan tilmelde sig Forræder her og måske få mulighed for at deltage i den kommende tredje sæson.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omTV 2TV 2 PlayKrimi

Andre TV | Nyheder

Mest læste