TV | Nyheder

Hvad skete der i 4. afsnit af 'Forræder'? Vi gør status over den seneste episode

Af
Signe Bjørg Granberg
3. maj 2024
Forræder på TV 2
Birgit Aaby fik en central rolle i fjerde afsnit af TV 2's populære fredagsprogram 'Forræder' / Foto: Blu / TV 2

Del artikel

Fjerde afsnit af TV 2-programmet 'Forræder' bød på drama, tårer og bagholdsangreb om det runde bord og efterlod forræder-gruppen i opløsning.

Obs! Artiklen indeholder spoilers for fjerde afsnit af Forræder, så læs kun med på eget ansvar!

Vi skal love for, at der blev skruet op for dramaet i det seneste afsnit af TV 2's populære fredagsprogram Forræder med Lise Rønne ved roret.

Allerede i sidste uge skete der et skred i dynamikken i gruppen, da de loyale formåede at få forvist den ene af de tre forrædere, Simi Jan.

Det betød, at de to tilbageværende forrædere, Heino og Anton, kunne vælge at få lokket en loyal med på holdet, og som sagt, så gjort.

Valget faldt, af 100 % taktiske grunde, på Pernille Højmark, der intetanende tog imod udfordringen. Der var ingen tvivl om, at hun skulle smides under bussen med det samme, men sådan kom det ikke til at gå.

Det skulle nemlig vise sig ikke at være helt så let for Heino og Anton at få overbevist gruppen om, at netop Pernille var den, der skulle udvises næste gang, og i stedet kom de selv i søgelyset.

Inden det runde bord skulle vi lige forbi endnu en lidt rodet og semi-ligegyldig konkurrence, hvor udfaldet dog viste sig at være afgørende. Der var nemlig en daggert på spil, der som bekendt giver mulighed for at placere to stemmer i stedet for en, og denne gang blev daggerten ikke liggende i lommen.

Og hvem andre end sidste uges "shooting star" Bjarne Henriksen til at sætte det endelige dødsstød ind? Man skal ikke undervurdere ham Bjarne, til trods for hans lidt alternative metoder og lunefulde sind.

'Forræder' på TV2
Anton Hjejle har fra start været en af de tre forrædere i TV 2-programmet, og han kom i vælten i afsnit 4
Foto: Blu / TV 2

Afsnittets helt store drama udspillede sig dog inden, daggerten kom i spil, og var rent produktionsmæssigt lidt af en genistreg.

For de to tidligere allierede, Birgit og Anton, gik head-to-head omkring det runde bord, og godt hjulpet på vej af krydsklip mellem "fortrolige" samtaler, udspillede der sig et vildt scenarie med gråd, beskyldninger og et chokeret hold af medspillere som vidner.

Det hele endte med en tårevædet afsked med forræder-Anton, og sikke en afslutning! Nej, hvor vi glæder os til næste uges afsnit allerede!

Forræder kan ses på TV 2 Play og på TV 2 fredag kl. 20.00.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omTV 2TV 2 PlayDansk

Andre TV | Nyheder