TV | Nyheder

Hvad skete der i 3. afsnit af 'Forræder'? Vi gør status efter den seneste episode af TV 2-hittet

Af
Signe Bjørg Granberg
26. april 2024
Forræder på TV 2
Det seneste afsnit af 'Forræder' blev et højspændt et af slagsen, hvor der blev vendt op og ned på tingene / Foto: Lotta Lemche / TV 2

Del artikel

I tredje afsnit af underholdningsprogrammet 'Forræder' fik de loyale hvisket tavlen ren og hanket op i sig selv. Det fik vendt op og ned på tingene.

Obs! Artiklen indeholder spoilers for tredje afsnit af Forræder, så læs kun med på eget ansvar!

I sidste uge formåede de loyale endnu en gang at få smidt en af deres egne ud i stedet for en forræder, og i det hele taget emmede dét afsnit af frustration og forvirring fra de loyales side.

Birgit fortsatte med at optrappe forvirringen i starten af afsnit 3, hvor hun allerede ved morgenmaden proklamerede, at hun altså ville stemme på Camilla. Men ak, hurtigt fik Birgit endnu et hak i troværdigheden, da det viste sig, at Camilla var blevet myrdet – og altså IKKE var forræder.

Herefter kom der andre boller på suppen, anført af Pernille Højmark, der foreslog, at alle skulle holde deres kort tæt ind til kroppen helt ind til, at de sad om det runde bord. Og først der kunne de, der var i søgelyset, få mulighed for at forsvare sig.

Forræder på TV2
Pernille Højmark blev træt af alliancer og manede til fornuft i gruppen i 3. afsnit
Foto: Blu / TV 2

Forslaget fik en blandet modtagelse, men endte alligevel med at være det, deltagerne gik med – kraftigt påvirket af snakken ved ugens udfordring, hvor de i fællesskab skulle udpege tre personer, der skulle i våbenkammeret.

Her gik bølgerne højt – især imellem Bjarne Henriksen og Lene Beier. Beier var i forvejen presset fra sidste afsnit og følte sig udsat. Og Bjarne, der var meget konfrontationslysten, havde sin egen agenda til udfordringen, hvilket viste sig ikke at være så dumt endda i forhold til at få lokket en forræder ud af busken.

Forræder på TV2
Bjarne Henriksen var i dén grad i vælten i afsnit 3 af 'Forræder'
Foto: Blu / TV 2

Kulminationen på afsnittet kom ved det runde bord, hvor både Jonas, Bjarne, Lene og ikke mindst Simi kom i søgelyset. De to øvrige forrædere, Heino og Anthon, formåede nogenlunde behændigt at få snoet sig udenom de få spørgsmål, der blev rettet mod dem.

Heino, der må have lugtet lunten i forhold til, at overvægten af stemmer kom til at ligge hos Simi, blev afsnittets helt store spiller, da han valgte også at sætte en stemme på sin medforræder – og dermed i det kommende afsnit må antages at gå helt fri for mistanke.

Simi måtte lade livet og forlade spillet, og lige nu peger pilen på, at de to tilbageværende forrædere kan gå langt i spillet. Spørgsmålet er så, hvem de vil forsøge at få lokket over på forræder-siden?

Der kommer et nyt afsnit af Forræder hver fredag på TV 2 Play og kl. 20.00 på TV 2.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omTV 2TV 2 PlayDansk

Andre TV | Nyheder