TV | Nyheder

'Nak & Æd' vender snart tilbage på DR med en ny sæson

Af
Signe Bjørg Granberg
2. juli 2024
Jørgen og Nikolaj er snart klar til at nedlægge en række nye dyr i 'Nak & Æd' på DR
Jørgen og Nikolaj er snart klar til at nedlægge en række nye dyr i 'Nak & Æd' på DR / Foto: DR

Del artikel

Dyrene skal nakkes, og så skal de ædes. Jørgen og Nikolaj er tilbage i en ny sæson af det populære DR-program, og denne gang går turen bl.a. til Tenerife på fisketur.

I 14 sæsoner har kokken Nikolaj Kirk og naturmanden Jørgen Skouboe jagtet det gode måltid i naturen.

Jørgen står for jagten og Nikolaj for tilberedningen af de forskellige, nedlagte dyr. Som regel medvirker der også nogle lokalkendte jægere, der kan hjælpe de to værter med at gebærde sig i de forskellige naturområder, de besøger.

I den nye sæson er Jørgen og Nikolaj taget til ferieøen Tenerife med en mission om at fange den specielle gryntefisk. Gryntefisken har fået sit navn, fordi den efter sigende kan tale, når den kommer op af vandet. Så den vil Jørgen og Nikolaj naturligvis gerne høre – og ikke mindst smage. Især fordi de denne gang er tvunget til at tilberede havets mest stikkende dyr, hvis ikke de får gryntefisk på krogen.

Det første af seks afsnit af den nye sæson af Nak & Æd kan ses 17. juli på DRTV.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omDRTVDansk

Andre TV | Nyheder