TV | Nyheder

'Roasted: Verdens sjoveste ferie' er sjovest, når de fem komikere ikke står på scenen

Af
Signe Bjørg Granberg
17. maj 2024
'Roasted'
Simon Talbot, Mikkel Klint Thorius, Lasse Rimmer og Ane Høgsberg i 'Roasted: Verdens sjoveste ferie' / Foto: Prime Video

Del artikel

I 'Roasted: Verdens sjoveste ferie' inviterer Linda P komikerne Mikkel Klint Thorius, Tobias Dybvad, Simon Talbot, Lasse Rimmer og Ane Høgsberg til Spanien, hvor de skal roaste hinanden. Det kommer der mange sjove øjeblikke ud af – først og fremmest behind the scenes.

Hvordan skaber man en god joke som komiker? Hvad fokuserer man på? Hvor går grænsen? Det får man indblik i i det nye Prime Video-underholdningsprogram Roasted: Verdens sjoveste ferie – også selv om det ikke som sådan er det, der er præmissen for programmet.

Som udgangspunkt handler Roasted om, at fem forskellige komikere – Mikkel Klint Thorius, Tobias Dybvad, Simon Talbot, Lasse Rimmer og Ane Høgsberg – skal roaste hinanden fem aftener i træk. Linda P er vært og er også en slags dommer, der hver aften vurderer, hvem der har lavet den bedste roast.

'Roasted'
De fem komikere i 'Roasted: Verdens sjoveste ferie' sammen med værten Linda P
Foto: Prime Video

Programmet er optaget i et gigantisk sommerhuspalæ i Marbella, og i løbet af dagen følger man de fem komikeres forberedelser til aftenens roast.

Det er primært her, man får nogle gode aha-oplevelser, eftersom det ikke så tit er skabelsesprocessen af et givent comedy-show, man får indblik i, men udelukkende selve comedy-showet.

Roasted er derfor sjovest, når de fem komikere med kameraet på slæb vurderer, hvad de kan tillade sig at sige, og hvor de bedst kan stikke kniven ind for, at det gør ondt. Som når Lasse Rimmer ringer til Ane Høgsbergs mand (Lasse Madsen) for at få ekstra skyts til sin joke om, at Ane er som en mor for Lasse.

Det er sjovt, når de konstant små-roaster hinanden i løbet af dagen på kryds og tværs for at se, hvad der potentielt kunne give mest pote at bore videre i.

Og det er sjovt at være i selskab med komikere, der hele tiden prøver at overgå hinanden i, hvem der er mest sjovt – også når det ikke skal foregå på kommando.

Bevares, der er også fine og sjove momenter under selve de små fem minutters roasts, de hver især skal overdænge aftenens udvalgte hovedperson med foran et livepublikum. Men sjældent på den måde, hvor man som seer sidder og griner højlydt.

Ud af de første tre afsnit, der pt. er tilgængelige på Prime Video, er afsnittet med Ane Høgsberg klart det sjoveste – måske fordi, komikerne har fundet formen undervejs, og derfor kun bliver bedre og bedre og mere skarpe på, hvordan den enkelte roast skal vinkles.

Det lover godt for de sidste afsnit af Roasted: Verdens sjoveste ferie, der bliver tilgængelige på Prime Video over de næste par uger.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre TV | Nyheder