Film | Guides

Her er 5 film, du skal streame i august 2023

Af
Daniel Lindekilde Engberg
1. august 2023
5 film du skal streame i august 2023
'Guardians of the Galaxy Vol. 3' / Foto: Marvel Studios / Disney+

Del artikel

August måned byder på alt fra superhelteaction og Oscar-nominerede animationsfilm til komedier i flere former.

Vi skriver august, og det betyder, at de fleste er vendt tilbage til hverdagen efter en velfortjent sommerferie. Der er dog intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. August byder nemlig på flere fremragende film, der får streamingpremiere. At vende tilbage på arbejde eller studierne virker pludselig ikke så overvældende alligevel.

Her er fem film, du helt sikkert skal godte dig med i august.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Det sidste kapitel for galaksens vogtere (i hvert fald i denne iteration) rammer endelig Disney+ efter sin hædersgang i biografen.

Den vakse vaskebjørn, Rocket Raccoon, bliver slemt såret efter en konfrontation med Sovereign, racen af gyldne mennesker, vi mødte i den forrige film. Det sender vores helte ud på en rejse for at finde Rockets skaber, som er den eneste, der er i stand til at hjælpe Rocket.

I en strøm af Marvel-projekter, der får blandet modtagelse hos publikum, minder Guardians of the Galaxy Vol. 3 os om, hvor gode Marvel-film kan være, når de er bedst. Særligt en medrivende skurk er noget, som de fleste Marvel-film ikke har, men som denne film har til overflod. Se, eller gense filmen på streaming. Den fortjener det.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 kan streames fra 2. august på Disney+.

Heart of Stone

Netflix kommer i denne måned med en af deres store satsninger i form af actionbraget Heart of Stone, der bl.a. har Gal Gadot og Jamie Dornan på rollelisten.

Gal Gadot indtager rollen som Rachel Stone, en hemmelig agent, der er medlem af den mystiske gruppe kendt som ’The Charter’. De har ingen politiske holdninger, ingen forbindelser til nogle nationer og arbejder kun for at opretholde freden i en kaotisk verden. For at opnå dette gør de brug af deres mest magtfulde (og farlige) genstand i deres besiddelse: Hjertet. En kunstig intelligens, der kan bruges til at forudsige menneskers opførsel ud fra den enorme mængde af data, der hver dag produceres i realtid.

Da Hjertet bliver stjålet, er det op til Rachel Stone at få det tilbage, før de onde kræfter bruger det til at sende hele verden ned i afgrunden.

Heart of Stone byder på action på højt plan, bogstaveligt talt. Biljagter, skijagter og infiltrationer af fly ved hjælp af wingsuits. Alt sammen krydret med skududvekslinger og eksplosioner naturligvis.

Heart of Stone kan streames fra 11. august på Netflix.

Red, White & Royal Blue

Vi snupper også lige en film i kærlighedens lumre hjørne. Red, White & Royal Blue er baseret på bogen af samme navn, der kom på New York Times' bestsellerliste.

Vi følger Alex Claremont-Diaz (Taylor Zakhar Perez), søn af USA's præsident (Uma Thurman), og Storbritanniens prins Henry (Nicholas Galitzine). De burde være perlevenner, for de deler mange af de samme træk: et godt udseende, deres folks gunst og en brændende karisma. Den største fællesnævner er dog deres indædte foragt for hinanden.

Fejden mellem de to når nye højder og ender i tabloidaviserne, der igangsætter store spændinger mellem de to nationer. Der igangsættes hurtigt en plan om at iscenesætte en offentlig deklarering af våbenhvile mellem de to offentlige figurer. Det tvungne samvær sætter gang i et venskab, der hurtigt udvikler sig til at blive alt andet end platonisk.

Red, White & Royal Blue kan streames fra 11. august på Prime Video.

Den bestøvlede kat og ønskestjernen

Når en film har været så lang tid undervejs som Den bestøvlede kat og ønskestjernen (orig. Puss in Boots: The Last Wish), hvor filmen har gennemgået flere omskrivninger og skiftende instruktører, kan det hurtigt blive opskriften på en kat-astrofe. Det er dog alt andet end tilfældet for denne film.

Efter at have opbrugt otte ud af sine ni liv drager Den bestøvlede kat og Kitty Fløjlspote ud for at finde ønskestjernen, der kan give førstnævnte alle sine liv igen. Det er selvfølgelig ikke så lige til, som man kunne tro. Der er kamp til stregen, da Guldlok og de tre bjørne samt Jack Horner fra den engelske vuggevise også er ude efter Ønskestjernen, og så har en mystisk og yderst styg ulv et personligt ærinde med Den bestøvlede kat.

Den bestøvlede kat og ønskestjernen endte med at blive en herlig overraskelse i slutningen af 2022, og nu kan du snart gense den eller opleve den for første gang, hvis du var så uheldig at misse den i biografen.

Den bestøvlede kat og ønskestjernen kan streames fra 23. august på SkyShowtime.

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-07-31/batmitzvah_featurestill032_r.jpg
(V til H) Samantha Lorraine som Lydia Rodriguez Katz, Sunny Sandler som Stacy Friedman, Millie Thorpe som Nikki og Dylan Chloe Dash som Tara i 'You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah'
Foto: Courtesy of Netflix

Det jødiske ritual for at træde ind i de voksnes verden kommer under kærlig behandling i You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah.

Stacy Frieman (Sunny Sandler) gør sig klar til en af de største begivenheder i sit liv: Den overdådige bat mitzvah, der er enhver 13-årigs drøm. Den perfekte kjole skal findes, alle vennerne skal samles, og drømmefyren skal helst give et kys på dansegulvet. Der opstår dog problemer med Stacys bedste veninde, Lydia Rodriguez Katz (Samantha Lorriane), der selvfølgelig centrerer sig om drømmefyren aka Andy Goldfarb (Dylan Hoffman).

En coming of age-film i det komiske hjørne, der bl.a. byder på præstationer fra Adam Sandler og Idina Menzel.

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah kan streames fra 25. august på Netflix.

Del artikel

Andre Film | Guides