Film | Nyheder

Adam Sandler spiller overfor sin rigtige familie i 'You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah' - Se traileren

Af
Daniel Lindekilde Engberg
11. august 2023
You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah trailer
(V til H) Idina Menzel som Bree Friedman, Samantha Lorraine som Lydia Rodriguez Katz, Adam Sandler som Danny Friedman, Sunny Sandler som Stacy Friedman og Sadie Sandler som Ronnie Friedman i 'You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah' / Foto: Netflix

Del artikel

Sandler-familien er samlet foran kameraet i adaptionen af den populære ungdomsroman 'You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah', der lander på Netflix senere på måneden.

Stacy Friedman (Sunny Sandler) står overfor den vigtigste begivenhed i hele sit liv: En superfed bat mitzvah. Alt skal være perfekt! Den perfekte kjole, den perfekte musik og heldigvis er der allerede sørget for den perfekte veninde: Lydia Katz (Samantha Lorraine).

Det eneste som mangler er den perfekte date til at kysse hende på dansegulvet, og det er her at Andy Goldfarb (Danny Hoffmann) kommer ind i billedet. Problemet er bare, til Stacys store skræk, at Lydia Katz lige pludselig også befinder sig i billedet med Andy. Det er totalt ikke fedt, og Lydia er SÅ ikke inviteret til Stacys bat mitzvah.

Se traileren

Udover Sander-familien medvirker Idina Menzel og Luis Guzmán også i denne komiske coming-of-age film, der er baseret på bestseller-bogen af samme navn.

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah har premiere på Netflix d. 25. august.

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Film | Nyheder