Film | Nyheder

Anne Hathaways 40-årige singlemor falder for Nicholas Galitzines unge popstjerne i 'The Idea of You'

Af
Signe Bjørg Granberg
26. april 2024Opdateret 30. april 2024
'The Idea of You'
Anne Hathaway og Nicholas Galitzine spiller hovedrollerne i den nye romantiske film 'The Idea of You' / Foto: Courtesy of Prime

Del artikel

Michael Showalters nye film på Prime Video er baseret på den populære bog 'The Idea of You' og lokker med store Hollywood-navne, god musik og en hed romance. Se traileren her.

I The Idea of You spiller Anne Hathaway (The Devil Wears Prada) Solène – en enlig mor på 40 år, der ad omveje ender på musikfestivalen Coachella sammen med sin teenagedatter.

Her møder hun den 24-årige popstjerne, Hayes Campbell (Nicholas Galitzine), og der opstår en elektrisk forbindelse imellem dem, som hurtigt udvikler sig til en lidenskabelig romance.

Det er dog ikke nemt at have et forhold til en af verdens største popstjerner, må Soléne hurtigt sande, men alligevel kaster hun sig ud i det ubarmhjertige rampelys – og det har (naturligvis) sin pris.

The Idea of You er baseret på den populære bog af samme navn af Robinne Lee og er instrueret af Michael Showalter.

Filmen får premiere 2. maj på Prime Video.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omPrime VideoRomance

Andre Film | Nyheder