Film | Nyheder

De nye julefilm, du skal se i 2022

AfDaniel Lindekilde Engberg
28. november 2022
Ryan Reynolds og Will Ferrell i 'Spirited'
Ryan Reynolds og Will Ferrell i 'Spirited' / Foto: Apple TV+

Del artikel

Julen står for døren, og det betyder som altid, at der er et væld af nye julefilm på streamingtjenesterne. Men hvad er skidt, og hvad er kanel? Vi har udvalgt de bedste nye julefilm til dig. 

Traditionen tro skal der hvert år produceres et nyt kuld julefilm og håbet er altid, at man kan finde tid til at se nogle stykker af dem. Hver person har jo de faste indslag som eksempelvis Alene Hjemme, Far til fire i byen, Die Hard osv.

Vi har samlet de mest bemærkelsesværdige titler, der enten er kommet eller kommer snart, så du ved, hvad du skal give dig i kast med her til julesæsonen.

Bliv opdateret på alt om film lige her!

Your Christmas or Mine

Your Christmas or Mine er et af Prime Videos indslag i dette års julefilmmarked.

I Your Christmas or Mine skal det unge par bestående af James (Asa Butterfield, Sex Education) og Hayley (Cora Kirk) skilles for at tage hjem til hver deres familie. De har kort diskuteret at tilbringe julen sammen hos en af deres familier, men føler sig ikke helt klar til det endnu. De ombestemmer sig begge i sidste øjeblik og ender dermed hos hinandens familie, men uden deres partner.

Det får naturligvis både sjove og dramatiske følger, når de møder hinandens familie uden noget form for anker. Familiehemmeligheder afsløres, og det ubarmhjertige sammenstød med den andens familie får dem til at sætte spørgsmålstegn ved deres forhold. Kan James og Hayleys forhold overleve, og kan de finde sammen igen, inden julen ankommer?

Your Christmas or Mine kan streames på Prime Video fra 9. december.

Læs også: Vi Elsker Streaming anbefaler: 5 film, du skal se i december 2022

Falling for Christmas

Lindsey Lohan er tilbage i den nye Netflix-film Falling for Christmas.

Den nyligt forlovede Sierra Belmont (Lindsey Lohan) er indbegrebet af snobberi, og hun har råd til at være det, da hun står til at arve den store formue og hotelvirksomhed fra sin far. Efter et skiuheld lider hun af en hård omgang hukommelsestab. Heldigvis for hende er skihytteejer og bestyrer Jake Russel og hans datter Avy næstekærlige nok til at give hende kost og logi, mens de finder ud af, hvem hun er.

Med en Netflix-film af denne karakter ved du godt, hvad du går i møde. Hvis du skulle være i tvivl, så se traileren, men hvis du vil have en hel ’by-the-numbers’ julefilm, så kig ikke længere. Der er ingen tvivl om, at det er Lindsey Lohan, der bærer denne titel.

Falling for Christmas kan streames på Netflix.

Spirited

Spirited er den nyeste fortolkning af Charles Dickins' klassiske fortælling Et juleeventyr. Denne gang med Ryan Reynolds som den pessimistiske Clint Briggs og Will Ferrell i rollen som den nutidige juls ånd. Clint Briggs arbejder som konsulent med speciale i at finde smuds på sine kunders konkurrenter, og han taler til det værste i alle mennesker.

Læs også: 10 film, du skal se i juleferien

Spirited tager fortællingen op i nutiden og gør den samtidig til lige dele komedie og musical. Med et væld af originale sange og storslået koreografi får du den klassiske historie fortalt med et par uventede drejninger undervejs.

Spirited kan streames på Apple TV+.

A Christmas Story Christmas

HBO Max står for en fortsættelse til klassikeren A Christmas Story. Ikke at filmen ikke er en succes i Danmark, men i USA er den nærmest en kulturskat og synonym med julen.

I fortsættelsen A Christmas Story Christmas er Peter Billingsley tilbage som Ralphie Parker, der nu er voksen i 70'ernes USA. Ralphie beslutter sig for at vende hjem til sin barndomsby med sine egne børn i håbet om, at de kan få en ligeså magisk jul, som han selv fik, da han var barn. Han skal også genoprette venskabet til sine barndomsvenner og konfrontere tabet af sin far.

En klassisk genoplivning af en gammel film, hvor de bærende roller er tilbage efter næsten 40 år. Selvom det er næsten umuligt at fange den samme ånd som originalen, er et kort gensyn med karaktererne en velkommen adskillelse fra mængden af Hallmarks julefilm.

A Christmas Story Christmas kan streames på HBO Max.

Læs også: Film og serier du vil elske, hvis du er til romantik

Del artikel

Andre Film | Nyheder