Film | Nyheder

'Dune: Part Two' kan snart streames på Max

Af
Signe Bjørg Granberg
15. maj 2024
'Dune: Part Two'
Timothée Chalamet og Zendaya i 'Dune: Part Two' der snart kan streames på Max / Foto: Warner Bros. Pictures

Del artikel

På samme dag, som den nye streamingtjeneste Max går i luften, bliver Denis Villeneuves storfilm, 'Dune: Part Two', tilgængelig på tjenesten.

Med knapt 350.000 solgte biografbilletter og den største biografåbning indtil videre i 2024, har danskerne allerede taget anden del af sci-fi-baskeren, Dune, til sig i stor stil.

Her på redaktionen var vi da også svært begejstrede for filmen, og vores anmelder, Claus Nygaard Petersen, smed 5 store hjerter efter den.

Hvis man imidlertid ikke var blandt de mange, der fik set storfilmen med Timothée Chalamet og Zendaya i biografen, er der snart mulighed for at se den hjemme på sofaen.

Dune: Part Two får nemlig streamingpremiere allerede 21. maj, hvilket er præcis samme dag, som den nye streamingtjeneste, Max, går i luften.

Filmen er, ligesom første del, instrueret af Denis Villeneuve, og den er baseret på Frank Herberts roste roman af samme navn.

Foruden Chalamet og Zendaya medvirker også Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling og Javier Bardem.

Dune: Part Two kan streames på Max fra 21. maj.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Film | Nyheder