Film | Nyheder

Nye film på Netflix i august 2022

AfSteffen Lomholt Pedersen
3. august 2022
(V til H) Percelle Ascott som Jay og George MacKay som Toby / Foto: I Came By/Nick Wall/Netflix © 2022
Foto: Netflix © 2022

Del artikel

Så kom vi over på den anden side af sommerferien. Har du stadig et par feriedage i banken, så har vi en liste klar her med nogle af de film, der udkommer på Netflix i løbet af august, og som du skal se.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Premiere: 5. august 2022
Genre: Animation, action, adventure, komedie
Sprog: Engelsk

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
Foto: Netflix © 2022

De fire muterede Ninja-padder, Donatello, Leonardo, Michelangelo og Raphael, er tilbage i en ny animationsfilm. I Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie møder vi de fire skildpadder, mens de stadig er ... ja, teenagers. Her bliver de pludselig konfronteret af en fremmed person fra fremtiden, der advarer dem om forestående invasion fra rummet – hvilket de fire ninja turtles selvfølgelig skal sætte en stopper for.

Bliv opdateret på alt om film lige her!

Det er et forholdsvist ukendt cast, der lægger stemme til de fire skildpadder og de øvrige figurer. Hvis traileren er værd at gå ud fra, så virker filmen til at være et frisk pust i Ninja Turtles-universet og vil måske især egne sig til det unge publikum.

Day Shift

Premiere: 12. august 2022
Genre: Action, komedie, fantasy, horror
Sprog: Engelsk

Jamie Foxx som Bud Jablonski
Foto: Netflix

Jamie Foxx, Dave Franco og Snoop Dog: Filmen Day Shift har det hele, selvom det måske ikke virker sådan ved første øjekast. Foxx spiller en hårdtarbejdende poolrenser, der gør alt, hvad han kan, for at forsørge og passe på sin kone og datter. Jobbet er dog bare et skalkeskjul for Foxx’ virkelige job, hvor han som en anden Van Helsing jagter og dræber vampyrer rundtom i Los Angeles.

Filmen er skabt af nogle af stuntmændene fra John Wick-filmene, og ved første øjekast er det også tydeligt at se på actionscenerne, hvor skaberne har samlet inspiration henne. Day Shift tager dog ikke sig selv lige så seriøs som John Wick. Der er en del humor med i filmen, hvilket, plottet taget i betragtning, måske var et rigtig godt valg.

Læs også: Bliv klar til premieren på ‘John Wick 4’ – Her kan du se de første 3 film

I Came By

Premiere: 31. august 2022
Genre: Thriller
Sprog: Engelsk

Hugh Bonneville som Hector
Foto: Netflix © 2022

I Came By er en film, der handler om en ung graffiti-kunstner, der gør sig et chokerende fund, da han bryder ind i en rig mands hjem. Pludselig er den unge kunstner og hans nærmeste i fare, og nu er det op til den graffitimaleren selv at løse mysteriet.

Filmen er skrevet og instrueret af Babak Anvari, der er en relativt ny filmskaber. I filmen medvirker dog også rutinerede folk som Kelly Macdonald (No Country for Old Men, Brave, Boardwalk Empire) og George MacKay (1917, Peter Pan, Captain Fantastic), så det er slet ikke umuligt, at filmen kunne være et godt bud til din næste filmaften.

Me Time

Premiere: 26. august 2022
Genre: Komedie
Sprog: Engelsk

Mark Wahlberg som Huck og Kevin Hart som Sonny
Foto: Netflix © 2022

Me Time er en af den slags film, hvor du nærmest lige fra starten kan gætte dig til, hvordan den begynder og slutter. Filmen handler om faren Huck, spillet af Mark Wahlberg (The Fighter, Ted, The Departed), der for første gang i årevis har et par dage for sig selv, imens konen og børnene er afsted på tur.

Intet går dog som planlagt, da Huck støder på en gammel ven, og han får måske ikke lige den weekend, som han ellers i første omgang havde set frem til. Vennen spilles af Kevin Hart (Ride Along, Get Hard, The Secret Life of the Pets), der efterhånden har været med i tonsvis af den her slags film. Heldigvis plejer der altid at være et par gode grin med undervejs, og det er forhåbentligt også tilfældet med Me Time.

Læs også: De 3 dårligste film på Netflix lige nu

Kærlighed for voksne

Premiere: 26. august 2022
Genre: Krimi, drama, thriller
Sprog: Dansk

Kærlighed for voksne
Foto: Netflix

Kærlighed for voksne er intet mindre end en dansk thriller, der er blevet produceret af Netflix – hvilket tilsyneladende bliver lidt en sjældenhed fremover. Ikke desto mindre er filmen baseret på bogen af samme navn, der er skrevet af Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich, der også har lavet manuskriptet til filmen.

Kærlighed for voksne handler om et par, Leonora og Christian, der lever i en glad og problemfri tilværelse, efter at deres søn er blevet erklæret rask efter lang tids sygdom. Alt virker perfekt, indtil Leonora opdager, at Christian måske ikke har helt rent mel i posen, selvom de har været gift i 20 år.

Leonora bliver spillet af Sonja Richter, der også har medvirket i blandt andet Krudttønden (2020), Broen (2015) og Forbrydelsen (2012). Christian bliver spillet af Dar Salim, der også har været med i Broen, men også eksempelvis Game of Thrones (2011) og 2900 Happiness. En dansk thriller hører til blandt sjældenhederne, så giv da Kærlighed for voksne et kig.

Andre nye film på Netflix i august 2022

Buba, premiere 3. august 2022

Don’t Blame Karma!, premiere 3. august 2022

Wedding Season, premiere 4. august 2022

Carter, premiere 5. august 2022

Darlings, premiere 5. august 2022

Reclaim, premiere 6. august 2022

Code Name: Emperor, premiere 8. august 2022

Heartsong, premiere 10. august 2022

13: The Musical, premiere 12. august 2022

Look Both Ways, premiere 17. august 2022

Royalteen, premiere 17. august 2022

Fullmetal Alchemist: The Revenge of Scar, premiere 20. august 2022

Watch Out, We’re Mad, premiere 24. august 2022

That’s Amor, premiere 25. august 2022

Seoul Vibe, premiere 29. august 2022

Under Her Control, premiere 29. august 2022

Læs også: De bedste sci-fi-film, alle bør se: 10 titler, der definerer genren i dag

Del artikel

Andre Film | Nyheder