Film | Nyheder

Nye film på Netflix i februar 2022

AfLiv Raahauge Pedersen
8. februar 2022
Tall Girl 2
Foto: Netflix

Del artikel

I løbet af februar lander over 20 nye film på Netflix, og her er noget til enhver smag.

Om du er til krimi, kærlighed, komedie eller noget helt fjerde, så har Netflix sørget for god underholdning, spændende plots og hårrejsende fortællinger.

Bliv opdateret på alt om film lige her!

My Best Friend Anne Frank

Premiere: 1. februar
Genre: Drama
Sprog: Hollandsk

De fleste kender sikkert Anne Franks Dagbog og har måske set film om de mange år, hvor Anne Frank og hendes familie skjulte sig for nazisterne.

I denne nye fortælling om Anne Frank følger vi hendes liv gennem venskabet med pigen Hannah Goslar. De to veninder er begge jøder og må flygte fra nazismens fremmarch. Historien følger de to pigers kamp for at overleve, indtil de genforenes i en koncentrationslejr.

Filmen er baseret på virkelige hændelser og bygger på Hannah Goslars egne beretninger og minder. Her får seeren et helt andet indblik i Anne Franks liv end den gængse fortælling om pigen i skjul.

Tall Girl 2

Premiere: 2. februar
Genre: Komedie/romantik
Sprog: Engelsk

Tall Girl 2 har alle elementerne, hvis du er til en morsom ungdomsfilm med romantisk High School drama som omdrejningspunkt.

Læs også: De bedste gyserfilm, du kan streame lige nu

Hvis du ikke allerede har set Tall Girl 1, så gør dig selv den tjeneste at se den først. Her bliver vi nemlig præsenteret for alle de problemer, som filmens hovedperson Jodi går igennem. For selvom High School ikke er det letteste i verden for nogen, er det bestemt ikke fedt, når man er den højeste pige i skolen. I den første film ser vi, hvordan Jodi bryder med andres drillerier og finder selvtilliden til at være tro mod sig selv.

I Tall Girl 2 er Jodi blevet populær. Faktisk så meget, at hun opnår sin drøm og lander hovedrollen i skolens musical. Men intet varer ved. For pludselig overvindes Jodi af presset og frygten for at fejle.

Fistful of Vengeance

Premiere: 17. Februar
Genre: Action, kampsportsfilm.
Sprog: Engelsk

Der er bestemt ikke sparet på action- og kampsport-scenerne i Fistful of Vengeance. Her kan du forvente masser af hurtige biler, eksplosioner og kung-fu fighting. Som om det ikke var nok, har denne action-thriller også tilføjet et element af overnaturlige kræfter.

Hovedpersonen, Kai Jin, er ikke blot lejemorder, han har også superkræfter. Da han skal på en hævnmission, bliver han pludselig viklet ind i et større mysterium, hvor ældgamle kinesiske kræfter er på spil.

Så er du til action og kampsport, så bør Fistful of Vengeance stå øverst på listen over film, du bør se i februar.

Fistful of Vengeance
Foto: Netflix

Forgive Us Our Trespasses

Premiere: 17. februar
Genre: Drama
Sprog: Engelsk

I Forgive Us Our Trespasses dykkes der ned i et mørkt kapitel i historien. Historien skildrer nazisternes aktion T4 i 1939, der gik ud på systematisk at dræbe mennesker med handicap.

Her følger vi en tysk dreng, der på grund af en lidt anderledes arm bliver til et mål for nazisterne. Midt i dette vanvid må han flygte og træffe drastiske beslutninger for at redde sit liv.

Selvom filmen er en kortfilm og kun varer 13 minutter, er den alligevel værd at give et skud.

Rabbids Invasion Special: Mission to Mars

Premiere: 18. februar
Genre: Børne/familiefilm, komedie
Sprog: Dansk & engelsk

Der er ikke noget som at slå hjernen fra til en god animationsfilm. Eller en film som kan samle hele familien både de voksne og helt små. Her er Rabbids Invasion Special: Mission to Mars et udmærket bud på sjov og fjollet underholdning.

Vores galakse er truet, og det er nødvendigt at tage på en rummission for at undersøge, om mennesker kan flytte til Mars. Tro det eller ej, så er de bedste kandidater at sende afsted på ekspeditionen faktisk kaniner. Der er bare et problem. Kaniner er ikke de kløgtigste væsner.

En ting er sikkert: Missionen bliver vanvittig, absolut kaos og intet kommer til at gå som planlagt.

Læs også: 3 film til dig, der elsker ’Hvidstengruppen’

Læs også: De 25 bedste svenske film nogensinde

Del artikel

Andre Film | Nyheder

Mest læste