Film | Nyheder

Nye film på Netflix i februar 2023

AfSteffen Lomholt Pedersen
2. februar 2023
Nye film på Netflix i februar 2023
Tig Notaro som Alicia og Ashton Kutcher som Peter i 'Your Place or Mine' / Foto: Erin Simkin/Netflix © 2022 / Foto:

Del artikel

Februar er måneden med valentinsdag, og det lader ikke til at være gået Netflix' næse forbi. Her er de nye film på Netflix i februar 2023.

Der er amoriner i luften. Netflix har en håndfuld nye film klar i februar, og en stor del af dem tager afsæt i kærlighed og romantik. Heldigvis er der også et par undtagelser, hvis kærlighedsfilm ikke lige er din kop te - eller du måske for nylig har fået knust dit hjerte.

Bliv opdateret på alt om film lige her!

True Spirit

Premiere: 3. februar 2023
Genre: Eventyr, biografi, drama, familie, sport
Sprog: Engelsk

Afhængigt af din alder kan du måske huske, at man for nogle år siden indimellem i nyhederne hørte om australske Jessica Watson. Hun forsøgte nemlig, i en alder af kun 16 år, at sejle Jorden rundt på sit skib Ella’s Pink Lady. Og hun gjorde det helt alene. Undervejs oplevede hun lidt af hvert i form af utallige storme, tårnhøje bølger, alskens tekniske problemer og en kollision med et fragtskib. True Spirit er fortællingen om hendes rejse.

Anna Paquin (X-Men, True Blood, The Piano) spiller hovedrollen som Jessica, og du skal nok ikke have vandskræk, hvis du gerne vil se filmen her. Jessica måtte på egen hånd navigere rundt i nogle af de farligste farvande på kloden, hvilket at dømme ud fra traileren ikke altid var lige sjovt. Filmen er instrueret af Sarah Spillane, og foruden Anna Paquin medvirker blandt andre Cliff Curtis, Teagan Croft og Josh Lawson.

Your Place or Mine

Premiere: 10. februar 2023
Genre: Komedie, romantik
Sprog: Engelsk

Har du også savnet at se en film med Ashton Kutcher (That ‘70s Show, Jobs, Dude, Where’s My Car), så har du chancen nu. Han er den ene halvdel af et langdistance-vennepar, der hjælper hinanden igennem et afgørende øjeblik i deres liv. Den anden halvdel spilles af Reese Witherspoon (Walk the Line, Wild, Legally Blonde), der i rollen som Debbie får chancen for at indfri en livslang drøm.

Læs også: Store film, der kommer på SkyShowtime i 2023

Debbie rejser væk for at jagte drømmen og overlader sin søn Jack (Wesley Kimmel) i hænderne på vennen Peter - spillet af Kutcher. Filmen er skrevet af Aline Brosh McKenna, der tidligere har arbejdet med film som The Devil Wears Prada (2006) og 27 Dresses (2008).

Dear David

Premiere: 9. februar 2023
Genre: Komedie, drama, romantik
Sprog: Indonesisk

Dear David er en indonesisk film, der handler om pigen Laras (Shenina Cinnamon). Laras er en tjekket pige, der har styr på det hele, og som får gode karakterer i skolen. Hendes liv bliver dog vendt på hovedet, da hun ved en fejl ikke får logget ordentligt ud af skolens computer, hvorefter indholdet i hendes hemmelige blog bliver delt med alle de andre elever.

Bloggen gemmer på en fantasyfortælling om hendes helt store crush David, der bliver spillet af Emir Mahira, og resten af filmen handler om, hvorvidt Laras kan redde sit omdømme - og måske hun møder David undervejs? Sproget i filmen er indonesisk, men hvis du har det fint med det, så ligner Dear David et frisk bud på en lidt anderledes romantisk komedie.

We Have a Ghost

Premiere: 24. februar 2023
Genre: Eventyr, komedie, familie, horror, mysterie
Sprog: Engelsk

Måske du som undertegnede kommer til at tænke på Ironmans replik fra The Avengers (2012) “We have a hulk”, når du læser titlen på filmen her. We Have a Ghost har dog intet med Marvel at gøre - udover at flere af de medvirkende faktisk har en eller flere superheltefilm på CV’et.

Læs også: Her kan du se de Oscar-nominerede film

Nej, filmen tager udgangspunkt i den klassiske trope, hvor en amerikansk familie flytter ind i et gammelt hus, der selvfølgelig viser sig at være hjemsøgt. I stedet for at blive skræmt fra vid og sans bliver det hjemsøgte hus dog det næste helt store fænomen på de sociale medier, hvilket ikke falder i lige god jord hos alle - særligt ikke spøgelset. I filmen medvirker blandt andre Jennifer Coolidge, David Harbour og Anthony Mackie.

A Sunday Affair

Premiere: 14. februar 2023
Genre: Romantik
Sprog: Engelsk

Kærlighed kan sætte ethvert venskab på prøve - særligt hvis to veninder falder for den samme mand. Det er præcist det, der sker i A Sunday Affair, hvor de to livslange veninder Uche (Nse Ikpe-Etim) og Toyin (Dakore Akande) begge forelsker sig i den mytiske Sunday (Oris Erhuero) - uden at de ved, at den anden også ser ham.

Der er nærmest garanti for, at nogen bliver såret, og filmen ender da også tragisk, men ikke som man måske først havde troet. A Sunday Affair en en nigeriansk film, men foregår på engelsk, så alle kan være med. Og så udkommer filmen på valentinsdag, hvilket selvfølgelig gør den til et oplagt bud at se der.

Læs også: På en anden planet: Her er de 5 bedste rumfilm

Andre nye film på Netflix i februar 2023

Infiesto, premiere 3. februar
10 Days of a Good Man, premiere 10. februar
Squared Love All Over Again, premiere 13. februar
All the Places, premiere 14. februar
Re/Member, premiere 14. februar
Unlocked, premiere 17. februar
The Strays, premiere 22. februar
Call Me Chihiro, premiere 23. februar

Del artikel

Andre Film | Nyheder