Film | Nyheder

Nye film på Netflix i januar 2022

AfLiv Raahauge Pedersen
12. januar 2022
Home Team
Foto: Netflix

Del artikel

Netflix er igen på banen med en hel række af nye film.

Der er både romantiske kærlighedsfilm, hæsblæsende Sci-Fi, sjove komedier og spændende krimier på programmet. Kort sagt: Januar er spækket med gode film til enhver smag.

Bliv opdateret på alt om film lige her!

Mother/Android

Premiere: 7. januar
Sprog: Engelsk
Genre: Sci-Fi, thriller

Elsker du en god postapokalyptisk film med masser af drama og Sci-fi over hele linjen? Så er Mother/Android værd at se.

I denne futuristiske historie rystes verden af et androidoprør. Den kunstige intelligens har vendt sig mod menneskene, som nu må kæmpe for at overleve. Midt i dette kaos forsøger den gravide kvinde Georgia og hendes kæreste Sam desperat at finde sikkerhed. Men for at gøre det er de nødt til at krydse ingenmandsland, som er en højborg for androidoprøret.

I hovedrollerne er Chloë Grace Moretz, som har spillet med i Kick-Ass, og Algee Smith, der blandt andet er kendt for filmen Judas and the Black Messiah.

Hvis du var vild med film som for eksempel Bird Box, The Arrival og EX_MACHINA, vil du sikkert også kunne lide Mother/Android.

Brazen

Brazen
Foto: Netflix

Premiere: 13. januar
Sprog: Engelsk
Genre: Krimi

For Grace Miller er mord og voldsomme dødsfald en del af hverdagen i hendes arbejde som krimiforfatter. Men da hendes søster pludselig bliver slået ihjel, er det en helt anden sag. Nu må Grace tage sin ekspertise og instinkt for motiver i brug, da hun beslutter sig for at løse mysteriet om sin søsters død.

Læs også: Nye film på Netflix i oktober 2022

Brazen er baseret på en roman af forfatteren Nora Roberts. Hovedrollen som Grace spilles af Alyssa Milano, og nogle kan måske kende hende fra hendes rolle som Phoebe Halliwell i serien Heksene fra Warren Manor.

The Royal Treatment

The Royal Treatment
Foto: Kirsty Griffin / Netflix © 2021

Premiere: 20. januar
Sprog: Engelsk
Genre: Romantik

I denne kærlighedsfilm har Netflix virkelig givet den gas med romantikken.

Den kvindelige hovedrolle, Izzy, bor i New York, hvor hun har sin egen frisørsalon. En dag får hun drømmejobbet, da hun bliver tilbudt at blive frisør for den charmerende prins Thomas.

I takt med at de lærer hinanden at kende, drages Thomas mere og mere til Izzy. og før de ser sig om, flyver gnisterne imellem dem. Der er bare et problem, ud over at han er prins, og hun er frisør, nemlig at han allerede skal giftes med en anden. Nu er det op til Thomas at vælge mellem kærlighed og pligt.

Måske du allerede har set den søde prins Thomas før. Han spilles nemlig af Mena Massoud, der blandt andet er kendt for sin rolle som Aladdin i Disneys filmatisering fra 2019.

Munich - The Edge of War

Munich – The Edge of War
Foto: Frederic Batier / Netflix © 2021

Premiere: 21. januar
Sprog: Engelsk og tysk
Genre: Spionfilm

Med denne film sørger Netflix for drama og spionage i topklasse.

Året er 1938, og krigen er ved at bryde ud i Europa. Den britiske diplomat, Hugh, arbejder for den britiske regering. Som spion rejser han til en konference i München i håb om at stoppe krigens udvikling. Her slår han sig sammen med sin tidligere klassekammerat, Paul, som arbejder for Tyskland som diplomat. De to venner forsøger nu via et større spionarbejde at opsnappe en nazi-hemmelighed, der vil afsløre Hitlers egentlige planer for Europa.

Læs også: 5 film og serier du altid kan se

Filmen bygger på den internationale bestseller-roman af Robert Harris. Hovedrollen som Hugh spilles af George MacKay, som du sikkert allerede set i filmene 1917 og Captain Fantastic.

Home Team

Premiere: 28. januar
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie, familiefilm

Da træneren for NFL-holdet New Orleans Saints, Sean Payton, pludselig suspenderes, forsøger han at komme tættere på sin søn igen ved at træne sønnens sjetteklasses football-hold. Der er dog langt fra niveauet i NFL til folkeskolens football.

Filmen er baseret på den sande historie om Sean Payton. Med Kevin James i hovedrollen, som de fleste sikkert kender som Doug i Kongen af Queens, byder den på masser af komik og sjove scener. Derudover er der flere kendte skuespillere på rollelisten. Blandt andet Rob Schneider, som har spillet med i en lang række komedier, og Taylor Lautner, som spiller Jacob i Twilight-filmene.

Home Team er helt sikkert værd at se, hvis du er vild med en god sportskomedie og elsker film som Golfbanens skræk og The Longest Yard.

Læs også: Her kan du se de Oscar-nominerede film

Del artikel

Andre Film | Nyheder