Film | Nyheder

Nye film på Netflix i oktober 2022

AfSteffen Lomholt Pedersen
27. marts 2023
'All Quiet on the Western Front'
'All Quiet on the Western Front' / Foto: Reiner Bajo/Netflix

Del artikel

Der er masser af gys og gru på menuen i denne måneds udgivelser på Netflix.

Streamingtjenesten er klar med en ny håndfuld film denne måned, og vi har på behændig vis fremhævet et par titler til dig på listen her.

Bliv opdateret på alt om film lige her!

All Quiet on the Western Front

Premiere: 28. oktober 2022
Genre: Action, drama, krig
Sprog: Engelsk og tysk

'All Quiet on the Western Front'
'All Quiet on the Western Front'
Foto: Reiner Bajo/Netflix

All Quiet On The Western Front er en beretning om, hvad der skete med de tyske soldater, der blev sendt til vestfronten under første verdenskrig. Det er en gruopvækkende historie, der ikke lægger fingre imellem krigens rædsler og fortæller om de tusindvis af unge mænd, der døde på slagmarken i kampen mod Ententemagterne.

Filmen foregår hovedsageligt på tysk, men der bliver også talt engelsk undervejs. Hovedpersonen bliver spillet af tyske Sebastian Hülk (Red Sparrow, War Horse, Dark), der bl.a. får følgeskab på skærmen af Daniel Brühl, som mange vil genkende fra Inglorious Basterds, Captain America: Civil War og The Alienist. Hvis titlen virker bekendt, er det fordi, der allerede findes to film fra 1930 og 1979 med sammen titel og historie - alle bygget på Erich Maria Remarques klassiske krigsroman af samme navn fra 1929 (da. Intet nyt fra vestfronten).

Læs også: Nye film på Netflix i november 2022

The Stranger

Premiere: 19. oktober 2022
Genre: Krimi, drama, thriller
Sprog: Engelsk

'The Stranger'
'The Stranger'
Foto: Courtesy Of Netflix

Du taler aldrig mere med fremmede efter den her film. I The Stranger bliver Mark og Henry venner, da de møder hinanden ombord på et fly. De to mænd kender intet til hinanden før deres sammentræf, og særligt Henry (Sean Harris), der er træt og nedslidt efter et liv med hårdt fysisk arbejde, bliver meget knyttet til Mark (Joel Edgerton).

Det viser sig dog, som det altid gør med den her slags historier, at ingen af de to mænd, er helt, som de giver sig ud for at være. De går begge og gemmer på hemmeligheder, som kan ødelægge livet for dem hver især - og politiet er ikke langt væk. Filmen er baseret på en sand historie, der er værd at læse op på efterfølgende.

Old People

Premiere: 7. oktober 2022
Genre: Horror
Sprog: Tysk

'Old People'
'Old People'
Foto: Netflix

I Old People møder vi kvinden Ella (Melika Foroutan), der er ude at rejse med sine to børn for at kunne være med til sin søsters bryllup. De når da også frem til festlighederne, men herefter tager historien en uventet drejning, og pludselig må Ella kæmpe for sit eget og sine børns liv, da en gruppe af gamle mennesker begynder at slå folk ihjel.

Det lyder måske på papiret lidt komisk, men at dømme ud fra traileren, ser Old People faktisk ret uhyggelig ud. Det er en tyskproduceret film med tyske skuespillere, så der bliver naturligvis også, surprise, talt tysk undervejs. Hvis det ikke gør noget, så kunne Old People potentielt levere en solid gyser-oplevelse - eller om ikke andet blive en underholdende B-film.

Læs også: Nye film på Netflix i august 2022

The School for Good and Evil

Premiere: 19. oktober 2022
Genre: Action, drama, fantasy
Sprog: Engelsk

(V til H) Sofia Wylie som Agatha, Michelle Yeoh som Professor Anemone og Kerry Washington som Professor Dovey
(V til H) Sofia Wylie som Agatha, Michelle Yeoh som Professor Anemone og Kerry Washington som Professor Dovey
Foto: Foto: The School For Good And Evil/Gilles Mingasson/Netflix © 2022

Det er et imponerende cast, der er med i The School for Good and Evil. På rollelisten finder vi store stjerner som Charlize Theron (Max Max: Fury Road, Monster), Cate Blanchett (Ringenes Herre, The Aviator, Carol), Michelle Yeoh (Tiger på spring, drage i skjul, Tomorrow Never Dies), Ben Kingsley (Gandhi, Iron Man 3, Sexy Beast) og Laurence Fishburne (The Matrix, Mystic River, Contagion).

Historien handler om de to slyngveninder, Sophie (Sophia Anne Caruso) og Agatha (Sofia Wylie), der ender med at blive fjender, da de starter på en magisk skole, der er sat i verden for at bevare balancen mellem det gode og det onde. Det lyder lidt bekendt, og filmen ligner da også en god blanding af Harry Potter og Narnia. Men hey, det er måske pointen. Filmen er baseret på en bogserie af samme navn.

Luckiest Girl Alive

Premiere: 7. oktober 2022
Genre: Drama, mysterie, thriller
Sprog: Engelsk

Mila Kunis som Ani
Mila Kunis som Ani
Foto: Luckiest Girl Alive/Sabrina Lantos/Netflix

Mila Kunis (Black Swan, That ‘90s Show, Family Guy) er tilbage i hovedrollen i en ny film instrueret af Mike Barker, der tidligere har arbejdet på blandt andet The Handmaid’s Tale, Fargo og The Sandman. The Luckiest Girl Alive er en historie om en kvinde i New York, der udadtil har det hele. Et lækkert job, en lækker mand og et lækkert bryllup at se frem til.

Det ændrer sig dog, da hun bliver inviteret til at medvirke i en krimi-dokumentar, hvor hun er med for at fortælle om en uhyggelig hændelse, hun var ude for som teenager. Undervejs bliver hun presset til at indrømme nogle ting, hun måske helst ikke så kom frem, og pludselig står hun til at miste hele sit perfekte liv. Gør hun så det? Måske, se filmen for at finde ud af det!

Læs også: De 3 dårligste film på Netflix lige nu

Andre nye film på Netflix i oktober 2022

Togo, premiere 5. oktober
Jumping from High Places, premiere 5. oktober
Mr. Harrigan's Phone, premiere 5. oktober
Doll House, premiere 7. oktober
Someone Borrowed, premiere 11. oktober
The Curse of Bridge Hollow, premiere 14. oktober
The Chalk Line, premiere 24. oktober
Hellhole, premiere 26. oktober
The Good Nurse, premiere 26. oktober
Robbing Mussolini, premiere 26. oktober
Cici, premiere 27. oktober
Wendell & Wild, premiere 28. oktober
Wild is the Wind, premiere 28. oktober

Del artikel

Andre Film | Nyheder

Mest læste