Film | Nyheder

Nye film på Netflix i januar 2023

AfSteffen Lomholt Pedersen
27. december 2022
Christian Bale som Augustus Landor i 'The Pale Blue Eye'
Christian Bale som Augustus Landor i 'The Pale Blue Eye' / Foto: Scott Garfield/Netflix © 2022

Del artikel

Suk. Julen er slut, og det samme er din ferie formentligt også lige om lidt.

Hvis du mangler lidt at se frem til i januar, der for mange ellers bare er lang og grå, har vi her en ny liste med film, der kommer på Netflix i løbet af måneden, klar til dig her.

Bliv opdateret på alt om film her!

Pamela, A Love Story

'Pamela, A Love Story'
'Pamela, A Love Story'
Foto: Courtesy of Netflix

Premiere: 31. januar 2023
Genre: Dokumentar, biografi
Sprog: Engelsk

Pamela, a love story er Pamela Andersons (Baywatch, Scary Movie 3) egen beretning om sit tumulte liv. Her fortæller hun om begyndelsen på sin karriere, sit parforhold og ikke mindst historien bag de berygtede sex-optagelser sammen med Tommy Lee, trommeslageren fra heavymetal-gruppen Mötley Crue.

Sidste år udkom Pam & Tommy-serien, der kan streames på Disney+. Serien, der dykker ned i Pamela Andersons og Tommy Lees forhold, blev skabt uden accept fra Pamela selv. Faktisk var hun i gang med at lave dokumentaren her, da hun opdagede, at Pam & Tommy-serien alligevel blev filmet - og hendes reaktioner er også med i denne dokumentar.

The Pale Blue Eye

Premiere: 6. januar 2023
Genre: Krimi, horror, mysterie, thriller
Sprog: Engelsk

Året er 1830. Vi er ved militærakademiet West Point i New York, USA, hvor en ung kadet er blevet fundet død - hængt i et træ. Ved første øjekast ligner det et selvmord, men det er den livstrætte detektiv Augustus Landor (Christian Bale) ikke enig i. Han allierer sig med en af de andre kadetter i forsøget på at opdage sandheden bag den døde kadet, som nogen i mellemtiden har skåret hjertet ud på.

Mystisk, mystisk, mystisk. Hvis plottet alene ikke er nok til at pirre din nysgerrighed og det faktum, at Christian Bale (The Dark Knight, American Psycho, The Fighter, Amsterdam) er med, så ved vi snart ikke, hvad der skal til. The Pale Blue Eye ser på alle måder lovende ud. Er du stadig ikke helt solgt, vil navnet på den kadet, der hjælper Bale med at løse mordgåden, måske ændre det. Det er nemlig Edgar Allan Poe, der i filmen bliver spillet af Harry Melling (Harry Potter, The Queen’s Gambit).

Læs også: På en anden planet: Her er de 5 bedste rumfilm

You People

Premiere: 27. januar 2023
Genre: Komedie, romantik,
Sprog: Engelsk

You People handler om et vaskeægte kulturclash, da Ezra, spillet af Jonah Hill (21 Jump Street, The Wolf of Wall Street, Moneyball) mødes med sine afroamerikanske svigerforældre for at anmode om lov til at gifte sig med deres datter, Amira (Lauren London). Det går mildt sagt ikke særligt godt.

Svigerforældrene spilles af Nia Long (Boiler Room, The Best Man, Empire) og ingen mindre end Eddie Murphy (Shrek, Coming to America, Beverly Hills Cop) i en overraskende seriøs rolle - i hvert fald ved først øjekast. Filmen er skrevet af Jonah Hill og Kenya Barris, som også har instrueret filmen. Kenya Barris har tidligere været involveret i blandt andet serien Black-ish og filmen Shaft fra 2019.

Læs også: De 3 dårligste film på Netflix lige nu

Noise

Premiere: 11. januar 2023
Genre: Drama
Sprog: Spansk

De fleste, hvis ikke alle, forældres største mareridt må være at miste deres børn. Og netop det sker for moren Julia (Julieta Egurrola), som er desperat efter at blive genforenet med sin datter Ger, efter at hun har været forsvundet i to år.

I sin søgen efter sin datter møder Julia flere kvinder, heriblandt mødre, søstre, døtre og kolleger, der allesammen har fået deres liv ødelagt på grund af vold. Julia begynder at flette de mange kvinders forskellige historier sammen, der allesammen har flere ting tilfælles. Finder Julia sin datter igen? Du må se Noise for at finde ud af det.

Andre nye film på Netflix i januar 2023

How I Became a Gangster, premiere 4. januar

Dog Gone, premiere 13. januar

Khallat+, premiere 19. januar

Mission Majnu, premiere 20. januar

JUNG_E, premiere i løbet af januar

Læs også: De 5 bedste James Bond-film nogensinde

Del artikel

Andre Film | Nyheder

Mest læste