Film | Nyheder

Se de første billeder af Anders Matthesen i rollen som Tommy Seebach

Af
Signe Bjørg Granberg
21. juni 2024
'Under stjernerne på himlen'
Anders Matthesen som Tommy Seebach og Vicki Berlin som Hilda Heick i 'Under stjernerne på himlen' / Foto: Andreas Bastiansen

Del artikel

Det nye danske drama 'Under stjernerne på himlen' har foruden Anders Matthesen også Neel Rønholt, Caspar Phillipson, Jacob Lohmann og Vicki Berlin på rollelisten.

Den kommende danske film Under stjernerne på himlen er en portrætfilm af en af dansk musikhistories største personligheder, Tommy Seebach.

Filmen er en hyldest til Seebachs musik og karriere, men det er også en fortælling om kampen mod et misbrug, håb, kærlighed og en konstant higen efter at slå til både overfor familien og i karrieren.

Multitalentet Anders Matthesen skal spille rollen som Tommy Seebach, og derudover medvirker blandt andre Neel Rønholt som Karen Seebach, Caspar Phillipson og Vicki Berlin som Keld og Hilda Heick og Jacob Lohmann som underholdningschef.

'Under stjernerne på himlen'
Neel Rønholt og Anders Matthesen i 'Under stjernerne på himlen'
Foto: Andreas Bastiansen
'Under stjernerne på himlen'
Anders Matthesen og Vicki Berlin i 'Under stjernerne på himlen'
Foto: Andreas Bastiansen
'Under stjernerne på himlen'
Caspar Phillipson og Anders Matthesen i 'Under stjernerne på himlen'
Foto: Jan Pallesen
'Under stjernerne på himlen'
Anders Matthesen som Tommy Seebach i 'Under stjernerne på himlen'
Foto: Andreas Bastiansen

Vilbert Hein Friberg kommer til at spille Tommys kendte søn, Rasmus Seebach, som ung, og Salomon Stampe overtager rollen i den ældre version.

Filmen er instrueret af Kasper Gaardsøe eftermanuskript af Jannik Tai Mosholt og Stefan Jaworski. Det er produktionsselskabet Tall and Small og producerduoen, Christian Potalivo og Asta Stuhr, der producerer, mens SF Studios co-producerer og distribuerer.

Under stjernerne på himlen får dansk biografpremiere 20. marts 2025.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Film | Nyheder