Film | Nyheder

Se de første billeder fra den nye 'Gladiator'-film med Paul Mescal, Connie Nielsen, Denzel Washington og Pedro Pascal

Af
Signe Bjørg Granberg
8. juli 2024
Gladiator 2
Paul Mescal spiller hovedrollen i den nye 'Gladiator'-film, der får biografpremiere i november 2024 / Foto: Aidan Monaghan

Del artikel

24 år efter, storfilmen 'Gladiator' tog verden med storm, er Ridley Scott snart klar med den længe ventede opfølger. Se de helt nye billeder fra 'Gladiator 2' her.

Gladiator er en af de film, der optræder på mange filmelskeres top-lister. Russell Crowes overbevisende præstation som gladiatoren Maximus over for Joaquin Phoenix' vanvittige Commudus gav ham en fortjent Oscar for bedste mandlige hovedrolle, og filmen vandt desuden den prestigefulde pris for årets bedste film i 2000.

Paul Mescal plays Lucius in Gladiator II from Paramount Pictures.
Paul Mescal som Lucius i Gladiator II
Foto: Aidan Monaghan

Nu, 24 år efter, får biografpublikummet verden over så en fortsættelse på den episke historie. Fokus er denne gang på Connie Nielsens karakter Lucillas søn, Lucius.

Connie Nielsen plays Lucilla in Gladiator II from Paramount Pictures.
Connie Nielsen genoptager rollen som Lucilla i Gladiator II
Foto: Cuba Scott

Den nu voksne mand, der bliver spillet af den altid glimrende Paul Mescal (Normal People, All of Us Strangers), er ved sin blotte eksistens en trussel mod det nuværende styre, der stræber efter hans liv.

Paul Mescal plays Lucius in Gladiator II from Paramount Pictures.
Paul Mescal som Lucius i 'Gladiator II'
Foto: Paramount Pictures

Sammen med en tidligere slave, nu våbenhandler, spillet af Denzel Washington, gør han klar til modangreb for at overleve og sørge for, at retfærdigheden sker fyldest.

Paul Mescal plays Lucius and Pedro Pascal plays Marcus Acacius in Gladiator II from Paramount Pictures.
Paul Mescal som Lucius og Pedro Pascal som Marcus Acacius i 'Gladiator II'
Foto: Aidan Monaghan

Foruden Mescal og Washington medvirker Connie Nielsen igen som Lucilla, og ingen ringere end Pedro Pascal spiller Marcus Acacius, Joseph Quinn spiller Kejser Geta og Fred Hechinger spiller Kejser Caracalla.

Gladiator 2 kan ses i biograferne fra 14. november.

Denzel Washington plays Macrinus in Gladiator II from Paramount Pictures.
Denzel Washington spiller Macrinus i 'Gladiator II'
Foto: Cuba Scott

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Film | Nyheder