Serier | Nyheder

Se de første billeder af Joel og Ellie fra den nye sæson af HBO-hittet 'The Last of Us'

Af
Signe Bjørg Granberg
21. maj 2024
'The Last of Us'
Pedro Pascal som Joel og Bella Ramsey som Ellie i første sæson af 'The Last of Us' / Foto: HBO Max

Del artikel

Optagelserne til anden sæson af HBO-serien 'The Last of Us' er i fuld gang, og nu er de første billeder fra den nye sæson sluppet ud af Pedro Pascal og Bella Ramsey som Joel og Ellie.

Første sæson af The Last of Us, der er baseret på Playstation-spillet af samme navn, blev en dundrende succes. Også her på redaktionen kårede vi serien til en af de allerbedste i 2023.

Serien udspiller sig tyve år efter, den moderne civilisation er blevet ødelagt. Joel (Pedro Pascal), en hærdet overlever, får til opgave at smugle den 14-årige Ellie (Bella Ramsey) ud fra en strengt reguleret karantænezone. Hvad der ved første øjekast synes at være en simpel opgave, bliver hurtigt til en brutal rejse, hvor de må stole på hinanden for at overleve.

De to hovedroller vender tilbage i anden sæson, der også har tilføjet en række nye, spændende navne til rollelisten, bl.a. Kaitlyn Dever (Dopesick, Unbelievable), Young Mazino (Beef) og Isabela Merced (Dora and the Lost City of Gold, Madame Web).

Se de første billeder fra anden sæson her:

'The Last of Us' sæson 2
Pedro Pascal vender tilbage som Joel i anden sæson af HBO-serien 'The Last of Us'
Foto: Max
'The Last of Us' sæson 2
Bella Ramsey kan endnu en gang opleves som Ellie i anden sæson af 'The Last of Us'
Foto: Max

Anden sæson af The Last of Us forventes at få premiere på Max i 2025.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder