Film | Nyheder

Se den nye trailer for 'Joker: Folie à Deux' med Joaquin Phoenix og Lady Gaga

Af
Signe Bjørg Granberg
10. april 2024
Joker Folie à Deux
Lady Gaga og Joaquin Phoenix i 'Joker: Folie à Deux' / Foto: Warner Bros.

Del artikel

Til tonerne af 'What the World Needs Now Is Love' skruer den nye trailer for 'Joker: Folie à Deux' op for forventningerne til filmens premiere senere i år.

Todd Philips blændende film, Joker, fra 2019 indkasserede to velfortjente Oscars, her under prisen for bedste mandlige hovedrolle til Joaquin Phoenix for hans stærke portræt af Batmans ærkefjende nummer et; Jokeren.

Philips står også bag opfølgeren, Joker: Folie à Deux, og her giver ingen ringere end Lady Gaga modspil til Phoenix' hårdt plagede og mentalt syge, Arthur Fleck. Gaga spiller doktor Harleen Quinzel, en psykiater, der får til opgave at undersøge Arthur.

Tegneseriefans vil vide, at hun senere udvikler sig til Jokerens kæreste og håndlanger, Harley Quinn, og med filmens titel in mente – der på dansk betyder "galskab for to" – kan vi nok forvente et temmelig forskruet forhold imellem de to.

Filmen er fyldt med musik, og efter at have set den nye trailer glæder vi os kun endnu mere til den danske premiere 2. oktober 2024.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Film | Nyheder