Film | Nyheder

Se første trailer for den amerikanske udgave af Christian Tafdrups 'Speak No Evil'

Af
Signe Bjørg Granberg
11. april 2024
'Speak No Evil'
Den danske psykologiske thriller 'Speak No Evil' har fået et remake med James McAvoy i hovedrollen / Foto: Universal Studios/UIP

Del artikel

Den anmelderroste og stærkt urovækkende danske film 'Speak No Evil' har fået et amerikansk remake med James McAvoy i hovedrollen. Der er biografpremiere senere i år.

Hvis man ikke fik sved nok på panden og uro vækket i maven, da man så Christian Tafdrup-filmen Speak No Evil tilbage i 2022, kan man kaste sig over den amerikanske version, der rammer de danske biografer til september.

Den psykologiske thriller er nemlig blevet genskabt af James Watkins (Eden Lake, The Woman in Black) med James McAvoy, Mackenzie Davis, Aisling Franciosi, Alix West Lefler, Dan Hough og Scoot McNairy på rollelisten.

Denne gang udspiller filmen sig på amerikansk grund og følger en familie, der bliver inviteret til at tilbringe weekenden på en idylliske landejendom hos en charmerende britisk familie, som de blev venner med på en ferie. Men, som man husker det fra den danske version, forvandles det, der begynder som en drømmeweekend, sig snart til et decideret mareridt.

Den amerikanske version af Speak No Evil får dansk biografpremiere 12. september.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omGyserThrillerDansk

Andre Film | Nyheder

Mest læste