Film | Nyheder

Se traileren for den rørende nye film 'Suncoast' med Woody Harrelson og Laura Linney

Af
Signe Bjørg Granberg
19. januar 2024
Nico Parker, Ella Anderson, Ariel Martin og Daniella Taylor i 'Suncoast'
Nico Parker, Ella Anderson, Ariel Martin og Daniella Taylor i den nye film 'Suncoast' / Foto: Eric Zachanowich / Disney+

Del artikel

Komediedramaet 'Suncoast' får verdenspremiere på årets Sundance Film Festival i weekenden og kommer allerede 9. februar på Disney+. Se den helt nye trailer her.

Hvis man er til rørende komediedramaer pakket ind i en coming-of-age-fortælling, vil den nye film Suncoast med garanti være sagen.

Filmen er skrevet og instrueret af debutanten, Laura Chinn, og handler om en ung teenager (Nico Parker, der også kan opleves i The Last of Us), som bruger det meste af sin tid på at passe sin syge bror sammen med sin mor (Laura Linney).

Hun opbygger et uventet venskab med en excentrisk aktivist (Woody Harrelson), og sammen taler de om, hvordan man håndterer sorg og finder det positive i livet, modgang og sygdom til trods.

Suncoast er udtaget til den prestigefulde filmfestival Sundance Film Festival og får verdenspremiere 21. januar 2024. Den kan streames på Disney+ fra 9. februar.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Film | Nyheder

Mest læste