Film | Nyheder

Se traileren for Jonas Risvigs første spillefilm 'Kontra'

Af
Signe Bjørg Granberg
3. juni 2024
Anna Lehrmann som Lilja i 'Kontra'
Anna Lehrmann som Lilja i Jonas Risvigs nye spillefilm 'Kontra' / Foto: Jesper Christensen

Del artikel

Jonas Risvig, der står bag seriesucceserne 'Centrum', 'Grænser', 'Drenge' og 'Salsa', er nu endelig klar med sin første spillefilm 'Kontra'.

Kontra handler om Fanny (Andrea Hjejle), der lige er flyttet fra Lolland og starter på et nyt gymnasium i Nordsjælland. Hun forsøger at passe ind, men skolen domineres af pigegruppen i hendes klasse.

Hun finder sammen med den tidligere dronning af flokken, Lilja (Anna Lehrmann), og sammen går de kontra – deraf filmens titel – på popularitetskulturen og gør præcis, hvad der passer dem, for at opnå de samme muligheder og blive inviteret med der, hvor det sker.

Men magtkampen har en pris, og hvad betyder det egentlig at være populær, hvis du ikke engang har en ven, som du kan stole på?

Jonas Risvig er både filmens instruktør og manuskriptforfatter, og foruden Andrea Hjejle og Anna Lehrmann medvirker blandt andre Safina Coster-Waldau, Kasper Leisner, Ingrid Bjerg-Raft, Signe Ida Poulsen og Kasper Buus Søgaard.

Filmen bliver distribueret af Scanbox Entertainment og er produceret af Jasmine Hermann Naghizadeh for Nimbus Film.

Kontra får biografpremiere 19. september.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omJonas RisvigDansk

Andre Film | Nyheder

Mest læste