Film | Nyheder

Søren Malling afslører: "Jeg skal spille over for Mads Mikkelsen og Nikolaj Lie Kaas i den nye Anders Thomas Jensen-film"

Af
Signe Bjørg Granberg
27. juni 2024
Søren Malling
Søren Malling fortalte til et pressemøde på 'Graverne', at han snart skal medvirke i en ny Anders Thomas Jensen-film / Foto: Martin Høien / Aller Media

Del artikel

Anders Thomas Jensen starter snart optagelserne på sin nye spillefilm, hvor Søren Malling er en af de medvirkende. Det fortalte Malling, da vi mødte ham til pressemødet på den nye TV 2-serie 'Graverne'. Se videoen her.

I slutningen af juli har den nye TV 2-serie, Graverne, premiere. Her spiller Søren Malling den garvede graverjournalist, Hansen, over for blandt andre Mille Dinesen og Afshin Firouzi.

Vi mødte den folkekære skuespiller, der er kendt fra serier som Borgen, Forbrydelsen og Efterforskningen, til en snak om serien, men inden da afslørede han også, at han snart skal i gang med en ny film, som han er meget begejstret for at medvirke i.

Det drejer sig om Anders Thomas Jensens nye komedie, Tilbage til virkeligheden, hvor Malling blandt andet skal spille over for Mads Mikkelsen og Nikolaj Lie Kaas:

– Om lidt skal jeg filme med holdet bag alle Anders Thomas Jensens film. Han skal lave en ny spillefilm med hele holdet – mig og Mads (Mikkelsen, red.) og Nikolaj (Lie Kaas, red.) Det er igen en komedie og igen et stærkt hold. Jeg synes jo, at Anders Thomas Jensen er helt forrygende, nok den bedste komedieforfatter vi har og måske endda nogensinde har haft.

Søren Malling medvirkede også i Anders Thomas Jensens Mænd og høns tilbage i 2015. Hvornår den nye film får premiere vides endnu ikke, men ifølge Malling går optagelserne altså snart i gang.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Film | Nyheder