Film | Nyheder

Sofie Lassen-Kahlkes populære bog ’Adams arv’ skal filmatiseres

Af
Signe Bjørg Granberg
28. februar 2024
'Adams arv'
Sofie Lassen-Kahlkes populære krimi 'Adams arv' skal filmatiseres af SF Studios / Foto: Politikens Forlag

Del artikel

SF Studios har sikret sig rettighederne til filmatiseringen af skuespiller og forfatter Sofie Lassen-Kahlkes krimidebut ’Adams arv’ fra 2023.

Det er ikke mange måneder siden, Sofie Lassen-Kahlke sprang ud som krimiforfatter med romanen Adams arv. De fleste kender nok ellers Lassen-Kahlke bedst som skuespiller i bl.a. Anja og Viktor-filmene, men allerede tilbage i 2021 debuterede hun som forfatter med bogen Ramt – 39 historier om at fylde 40.

Adams Arv er allerede blevet solgt i mere end 20.000 eksemplarer, og nu får danskerne så også mulighed for at opleve filmversionen af den populære krimi. Filmatiseringen sker med producer Marcella Dichmann ved roret for SF Studios.

Dichmann fortæller, at der har været hård konkurrence om at sikre sig rettighederne til filmatiseringen af bogen:

- Vi ser utrolig meget frem til samarbejdet, og vi er enormt glade for, at vi trods den hårde konkurrence er lykkedes med at sikre rettighederne til SF Studios. Sofie har skabt en både forførende og dramatisk fortælling, hvor man som læser lynhurtigt bliver opslugt. Vi er overbeviste om, at der ligger materiale til en virkelig spændende film og glæder os nu til at finde det helt rigtige kreative team, som skal løfte universet ind i filmens vidunderlige verden.

Adams Arv følger den fraskilte advokat, Ursula Madsen, der bliver opsøgt af sin fortid, da hendes ungdomskæreste pludselig ligger bevidstløs efter et mistænkeligt fald på sin herregård i Gammel Rye.

Hvornår filmoptagelserne til Adams arv går i gang, vides endnu ikke. Først skal det kreative hold bag filmen findes.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Film | Nyheder