Film | Nyheder

Thomas Vinterbergs 'Druk' skal genindspilles af Leonardo DiCaprio og Chris Rock

Af
Signe Bjørg Granberg
30. januar 2024
'DRUK'
'Druk' vandt i 2020 Oscaren for Bedste Internationale Film og skal nu genindspilles i Hollywood / Foto: Henrik Ohsten

Del artikel

Den danske Oscar-vinder 'Druk' med Mads Mikkelsen i hovedrollen får et Hollywood-remake med to af filmbranchens mest prominente navne ved roret.

At dansk film er på radaren hos filmfolk i hele verden er ikke noget nyt. Og nu har to af Hollywoods fremmeste stjerner, komiker Chris Rock og skuespiller Leonardo DiCaprio, kastet deres kærlighed på Thomas Vinterbergs Oscar-vinder, Druk (på engelsk Another Round). Det skriver det amerikanske branchemedie, Deadline.

Filmen vandt en Oscar for Bedste Internationale Film i 2020 og har Mads Mikkelsen i hovedrollen, flankeret af Lars Ranthe, Magnus Millang og Thomas Bo Larsen. Vinterberg har instrueret og skrevet manuskript i samarbejde med Tobias Lindholm.

Den amerikanske version kommer til at have Chris Rock som instruktør, og selv om han ganske vist mest er kendt som komiker (og forslået Oscar-vært), har han før prøvet kræfter med instruktørjobbet med komedien Top Five og med den kommende film om Martin Luther King, King: A Life.

Leonardo DiCaprio er tilknyttet genindspilningen af Druk som producer. En rolle han tidligere også har haft – foruden at spille med – i blandt andet The Wolf of Wall Street. Filmen skal produceres af selskaberne Appian Way og Makeready/Fifth Season.

Ifølge Deadline bliver det manuskriptforfatter, Stuart Bloomberg, der skal adaptere Vinterberg og Lindholms stærke originalmanuskript, og ifølge Deadline har han allerede et manuskript klar til genindspilningen.

Det vides endnu ikke, hvornår filmen starter optagelserne, eller hvem der skal spille de fire hovedroller.

Druk kan ses på Nordisk Film+.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Film | Nyheder

Mest læste