Film | Nyheder

Traileren til den sexede thriller 'Fair Play' viser ny side af 'Bridgerton'-stjerne - Se den her

Af
Daniel Lindekilde Engberg
9. august 2023
Fair Play trailer
(V til H) Alden Ehrenreich som Luke og Phoebe Dynevor som Emily i 'Fair Play' / Foto: Courtesy of Netflix

Del artikel

'Bridgerton'-stjernen Phoebe Dynevor slår hovederne sammen med Alden Ehrenreicht i den nye workplace-thriller 'Fair Play' på Netflix.

Det unge, smukke og nyligt forlovede par bestående af Emily (Phoebe Dynevor) og Luke (Aldren Ehrenreich) er nyligt forlovet og arbejde for samme firma i finansbranche, hvor bølgerne går højt, og hvis man ikke passer på, hurtigt kan drukne.

Når en prominent forfremmelse kommer på spil, ændres deres forhold sig markant. Både Luke og Emily tror fast på at det er Luke, der vil få forfremmelsen, men til deres begge store overraskelse bliver det dog Emily, der rykker ind på kontoret. Kærligheden erstattet jalousi, misundelse, smålighed og de skal konfrontere hvor meget de er villige til at ofre for deres succes.

Se traileren

I både instruktør og forfatterstolen sidder Chloe Domont, og Fair Play er hendes spillefilmsdebut. Hun har dog arbejdet foran og bagved kameraet på serier som Billions, Ballers, Suits og Shooter.

Den havde premiere tidligere på året ved Sundance Film Festival og fik god medvind på sin vej, hvorefter Netflix købte filmen til sin streamingtjeneste.

Fair Play har premiere på Netflix d. 13. oktober.

Del artikel

Andre Film | Nyheder