Film | Nyheder

What2Watch: Anmeldelse af den nye film 'The Miracle Club'

Af
Signe Bjørg Granberg
17. oktober 2023
Anmeldelse 'The Miracle Club'
Casper Christensen og Ann Lind Andersen anmelder i denne uge filmen 'The Miracle Club' / Foto: What2Watch, Youtube

Del artikel

'The Miracle Club' imponerer med fremragende kvindelige skuespillere, men er det nok til at gøre det til en god film? Ann Lind Andersen og Casper Christensen diskuterer filmen her.

I denne uges udgave af What2Watch anmelder Ann Lind Andersen og Casper Christensen den nye feel-good-film, The Miracle Club. Filmen er en hjertevarm fortælling, der er drevet af hovedrolleindehaverne, Maggie Smith, Kathy Bates, og Agnes O'Casey som de tre veninder Lily, Eileen og Dolly.

De tre kvinder lever en rolig tilværelse med deres respektive mænd i en forstad til Dublin i 1960'erne, men en dag dør en af deres fælles veninder, og det ripper op i fortidens gamle sår. For venindens datter, Chrissie, der spilles af den Oscar-nominerede Laura Linney, dukker op i landsbyen til sin mors begravelse, og hun har ikke set sin mors veninder, siden hun forlod byen som teenager.

Alligevel tager alle fire sammen til Lourdes i Frankrig, hvor besøgende fra hele verden valfarter til for at opnå personlige mirakler. Kan turen redde deres splittede forhold? Det står hurtigt klart, at tiden ikke læger alle sår, men måske er miraklernes tid alligevel ikke helt forbi?

The Miracle Club fik biografpremiere 12. oktober.

Se flere anmeldelser og interviews hos What2Watch her.

Del artikel

Andre Film | Nyheder