Kultur | Nyheder

Publikumssuccesen Sort Samvittigheds nye forestilling får premiere på Betty Nansen Teatret

Af
Signe Bjørg Granberg
1. juli 2024
Sort Samvittighed
Sort Samvittighed vender tilbage med helt ny forestilling på Betty Nansen Teatret / Foto: Emilia Therese

Del artikel

Den nye forestilling hedder 'Sort Samvittighed #4' og handler om en gruppe kvindelige opdagelsesrejsende, der drager på ekspedition i det ukendte. Der er premiere til september.

Kunstnerkollektivet Sort Samvittighed blev etableret i 2007 og har siden haft store hitforestillinger som Hvid Magi og Tove! Tove! Tove!, der begge vandt prestigefyldte Reumert-priser.

Hvid magi var en forestilling med fortolkninger af Anne Linnets sangskat og Tove! Tove! Tove! handlede om Tove Ditlevsens liv og værker.

Kollektivet består af Jeanett Albeck, Rikke Bilde, Ida Marie Ellekilde, Signe Fabricius, Tilde Maja Fredriksen, Elisa Kragerup, Kitt Maiken Mortensen, Signe Egholm Olsen og Leila Vestgaard.

Senere i år er der premiere på den nye forestilling fra kollektivets side, nemlig Sort Samvittighed #4, der udforsker, hvordan verden ser ud, når man færdes i flok. Forestillingen handler om en gruppe kvindelige opdagelsesrejsende, der drager på ekspedition i det ukendte.

Sort Samvittighed #4 får premiere 28. september på Betty Nansen Teatret og spiller frem til 16. november.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Kultur | Nyheder