Kultur | Nyheder

What2Watch: Ann Lind Andersen interviewer Nikolaj Lie Kaas om 'Agent'

Af
Signe Bjørg Granberg
6. juli 2023
Nikolaj Lie Kaas-interview hos What2Watch
Nikolaj Lie Kaas-interview hos What2Watch / Foto: What2Watch/Youtube

Del artikel

Hvornår og hvordan fandt Nikolaj Lie Kaas egentlig ud af, at han var sjov? Det og meget mere svarer han på i det nye interview hos What2Watch.

Det er 16 år siden, Nikolaj Lie Kaas sidst sad i instruktørstolen, og dengang var det på serien Mr. Poxycat. Nu er han (endelig!) tilbage bag kameraet med den nye komedieserie Agent, som han både har skrevet og instrueret. I Agent er det i høj grad hans egen branche, der er i det satiriske sigtekorn, og det har Ann Lind Andersen taget en snak med ham om i denne uge hos What2Watch.

Kort om Agent

I Agent spiller Esben Smed den hårdtprøvede kendis-agent, Joe. Joe er en rar og vellidt fyr med de rigtige forbindelser og store planer for fremtiden. Men det går ikke helt så godt, som det kunne. Hans ekskone (Julie Agnete Vang) vil begrænse hans samvær med deres fælles datter, Tallulah (Selma Sol ì Dali Pepe), han skylder Thomas Blachman halvanden million, og hans mor (Ina-Miriam Rosenbaum), der også er hans chef, har sat ham stolen for døren.

Foruden det faste cast medvirker en lang række kendte skuespillere og personligheder "som sig selv" i nye og spændende versioner. Blandt dem er Dar Salim, Sidse Babett Knudsen, Nikolaj Coster-Waldau, Lars Ranthe, Thomas Blachman, Magnus Millang, Ulrich Thomsen, Tomas Villum, Birthe Neumann, Rasmus Bjerg, Tobias Rahim, Nukâka Coster-Waldau, Melvin Kakooza, Gun-Britt Zeller, Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning-Schmidt.

Agent får premiere på TV2 søndag den 9. juli kl. 20.00, men første afsnit er allerede nu tilgængeligt på TV2 Play.

Se flere anmeldelser og interviews fra What2Watch her.

Del artikel

Andre Kultur | Nyheder

Mest læste