TV | Nyheder

Tre mænd er favoritter til at løbe med den sidste rose efter denne uge i 'Bachelorette'

Af
Signe Bjørg Granberg
13. juni 2024
Bachelorette
Der melder sig nogle klare favoritter på banen efter den seneste uge af 'Bachelorette' / Foto: Lotta Lemche / TV 2

Del artikel

Der tegner sig efterhånden et ret tydeligt billede af, hvem der er favoritter, efter denne uge i 'Bachelorette'-land, men meget kan stadig nå at ske, inden de sidste roser skal deles ud.

Endnu en uge er gået i TV 2's datingprogram Bachelorette, og feltet er efter torsdagens roseceremoni snævret ind til ni mænd, der skal forsøge at vinde de to bachelorettes' hjerter.

Ugen blev skudt i gang med to solodates, der begge var i den mere succesfulde ende af skalaen. Lissa inviterede Anton på yogadate og siden en form for diasshow i villaen, hvor de så på børnebilleder af hinanden. Der var generelt god – men ikke decideret romantisk – stemning imellem dem, og Anton gik der fra med en rose.

Bachelorette
Lissa inviterer Anton med på yogadate i denne uge i 'Bachelorette'
Foto: Lotta Lemche / TV 2

Sofie tog (E-N-D-E-L-I-G) Mads med på date, hvor de først skulle på bådtur og siden hyggedate i Sofies hus. Kemien var nærmest elektrisk imellem de to, og daten bød da også på den længe ventede oplæsning af deres dagbog fra den første date, de var på med hinanden. Cute! Parret endte med at gå all ind på kysseri i poolen, og hvis ikke Mads var favorit før daten, er han det i dén grad nu.

Dagen efter skulle kvinderne på dobbeltdate, hvor Lissa valgte Andreas H og Lasse, og Sofie gik med Daniel og Lukas.

I begge lejre inkluderede daten et Facetime-opkald med en af mændenes venner eller familiemedlemmer fra Danmark. En lille smule akavet ved første øjekast, men også meget sødt at opleve de lettere forfjamskede mænd sidde ved siden af kvinderne og blive rost af deres mor/bedste venner/bror.

Bachelorette
Daniel og Sofie har virkelig fundet kemien i 'Bachelorette'
Foto: Lotta Lemche / TV 2

Det blev dog på denne date helt tydeligt, at både Sofie og Lissa havde en favorit hver blandt de to mænd, de havde taget med. Man kunne ikke lade være med at syntes, at det var en lille smule synd for Lasse, men den kemi, der var – og længe har været – imellem Lissa og Andreas H, var simpelthen ikke til at tage fejl af.

Det samme kunne man sige om Daniel og Sofie, der også lige nåede at få kysset igen efter facetime med Daniels mor. Daniel ligger derfor lunt i svinget, hvorimod det blev tydeligt, at kemien ikke rigtigt var der mellem Lukas og Sofie.

Ved ugens mingling inden roseceremonien måtte Lukas – der ellers ihærdigt/desperat forsøgte at få lokket et kys ud af Lissa – sande, at han heller ikke var inde i varmen der. Og derfor måtte han gå roseløs fra aftenen.

Bachelorette
Lukas måtte tage roseløs hjem i denne uge af 'Bachelorette'
Foto: Lotta Lemche / TV 2

Den anden mand, der heller ikke fik en rose, var Peter. Og det efter en lettere dramatisk aktion fra Sofies side, der tydeligvis (og forståeligt i øvrigt!) ikke var tilfreds med Peters holdning til forrige uges akavede kyssesituation. Derfor endte hun med i sidste øjeblik at ombestemme sig og give Andreas W sin rose i stedet for forførelsens mester, Peter.

Tilbage står vi nu med et felt, hvor der tegner sig et helt tydeligt billede af, hvem der er favoritter. Den eneste rigtige joker tilbage i spillet er vel sagtens Jacob, der – til Lissas store irritation – tog i mod roser fra begge kvinder.

Det bliver spændende at se, hvor det bærer henad i næste uge – der i øvrigt er næstsidste uge her i anden sæson af programmet.

Bachelorette kan ses på TV 2 Echo og TV 2 Play fra tirsdag-torsdag de næste to uger.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre TV | Nyheder

Mest læste