Podcast | Nyheder

Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': Besøg af Soeren Le Schmidt

Af
Signe Bjørg Granberg
19. september 2024
Soeren Le Schmidt
Soeren Le Schmidt er ugens gæst i podcasten 'Det, vi elsker'. / Foto: Gregers Overvad

Del artikel

I denne uge gæster designeren Soeren Le Schmidt podcaststudiet hos Carina og Signe til en snak om den aktuelle sæson af DR-programmet 'Danmarks næste tøjdesigner'.

En af de største og mest omtalte danske designere i øjeblikket, Soeren Le Schmidt, er kendt for at skabe eksklusive kreationer til både de kendte og kongelige, blandt andre Dronning Mary, Helle Thorning Schmidt, Trine Dyrholm og mange flere.

Han gæster podcaststudiet i denne uge til en snak om anden sæson af Danmarks næste tøjdesigner, der pt. ruller over skærmen på DR.

Her er Soeren dommer for anden gang, men i denne sæson har programmet ændret lidt på konceptet, og der er også kommet en ny dommer ombord.

Carina og Signe taler med ham om, hvad hans vigtigste mission er med programmet, hvad han lægger vægt på i udvælgelsen af deltagere, hvad det sværeste er ved at være dommer og hvorfor vi overhovedet har brug for et program som Danmarks næste tøjdesigner.

I denne sæson fokuseres der desuden endnu mere på bæredygtighed og genbrug, hvilket betyder meget for Soeren som designer, fortæller han.

Derudover taler de to værter også med ham om de mange, højt profilerede kunder, han arbejder med, og hvad der egentlig er god stil i hans bog.

Og så afslører Soeren Le Schmidt desuden, hvad han drømmer om at lave fremadrettet – og hvem han gerne vil designe mere til.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omDet vi elsker

Andre Podcast | Nyheder

Mest læste