Film | Nyheder

Margot Robbie er endt i en casting-skandale

Af
Kamilla Killias
7. oktober 2024
Australian actress Margot Robbie arrives for the 35th Annual Producers Guild Awards at the Ray Dolby Ballroom Ovation Hollywood on February 25, 2024, in Hollywood, California. (Photo by Michael Tran / AFP)
Margot Robbie / Foto: Michael Tran / AFP / Ritzau Scanpix

Del artikel

Det nye stjernecast til filmatiseringen af 'Stormfulde højder' har medført et stormvejr af kritik.

Margot Robbie og Jacob Elordi er blevet castet til hovedrollerne Catherine Earnshaw og Heathcliff i filmatiseringen af 'Stormfulde højder', men fans og kritikere er i oprør over særligt sidstnævnte valg. Det skriver TV 2.

I Emily Brontës klassiker fra 1847 er Heathcliff nemlig beskrevet som mørkhudet og af roma-afstamning, og derfor stiller mange fans nu spørgsmål ved, at man har valgt en hvid skuespiller til rollen.

Men kritikken stopper ikke her. Flere peger også på, at Margot Robbie og Jacob Elordi er "for perfekte" til at spille de intense, urolige karakterer fra romanen, der udspiller sig i et råt 1800-tals univers.

Og også alderen er imod dem. Med Robbies 34 år og Elordis 27 år mener kritikere, at de simpelthen er “for gamle” til at portrættere de unge karakterer, der i bogen befinder sig i slutningen af teenageårene.

Instruktøren bag filmen, Emerald Fennell, er kendt for sine provokerende film, som den oscarvindende Promising Young Woman og Saltburn, og flere mener, at der kan være en pointe med denne casting, vi endnu ikke forstår.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omTV 2

Andre Film | Nyheder

Mest læste