Serier | Nyheder

5 fede komedieserier

AfTenna Krupsdahl
9. oktober 2019
Foto: Good Girls/NBC

Del artikel

Her kommer et udpluk komedieserier, som man ikke bør lade sig selv snyde for at se.

Det er en god blanding af komedieserier, hvor der er plads til både at grine, fælde en tåre, ryste på hovedet, snakke med sit tv eller computer undervejs, banke i bordet eller bare læne sig tilbage og blive godt underholdt med masser af komediedrama.


Divorce


Divorce

Det lyder for nogen måske meget lige ud af landevejen, eller jævnt kedeligt som serie… Men da moren Frances (Sarah Jessica Parker, kendt fra Sex and the City) træder uden for sit ægteskabelige løfte og har en affære med en anden mand, får det lige så stille hele limningen til at gå op i den lille familie, og forældrene må indse, at de nok for meget længe siden er drevet fra hinanden.

Sammen med sine lidt skæve personligheder af veninder forsøger hun at skabe sig et nyt liv både privat og karrieremæssigt set. Ikke alt kører på skinner, og hun må igennem nogle bump. Ikke mindre kedelig bliver hele komedien, når ægtemanden Robert forelsker sig i ejendomsmægleren Jackie (Becki Newton bl.a. kendt fra ungdomsserien Ugly Betty), som er noget yngre end hende og gør hende gravid. En komisk men både sjov, sød og ærlig måde at skildre en familiehistorie på.

Serien indeholdende alle 3 sæsoner kan streames på HBO.


Better Things


Better Things

Sam lever af at være skuespiller under de varmere himmelstrøg i Hollywood. Hendes karrierer kører nogenlunde stabilt, trods små roller og reklamespots. Hendes store passion er dog hendes tre døtre, som hun forsøger at sætte sit helt eget præg på som fraskilt singlemor. Det klarer hun også bedre end de fleste, men den afslappende indstilling til opdragelse ses meget tydeligt i børnenes opførsel eller mangel på samme.

Æblet falder ikke langt fra stammen, som man siger, og med hendes smådemente mor som genbo med ofte besynderlige uaftalte visits samt uhensigtsmæssige bemærkninger, så giver hele plottet meget mening, når man efterhånden lærer de forskellige karakterer at kende. Komedie-drama med lun humor.

HBO ligger inde med alle 3 foreløbige sæsoner.

Togetherness


TogethernessCastle RockTwo and a Half Men

Hverdagen er ikke altid lige nem men heller ikke mindre udfordret, da både Bretts kammerat den usuccesfulde skuespiller og den hoppeborgssælgende søster til Michelle pludseligt ender med at flytte ind under samme tag.

En skør, sjov og småkrukket komedie med gode intentioner om at vise, at i fællesskab står vi stærkere. Og alle parter gør et mere, eller til tider mindre, forsøg på at hjælpe hinanden, imens de alle fire arbejder på at udleve hver deres individuelle drømme i livet.

Komedieserien fik hele 2 sæsoner, og de begge kan streames på HBO.


Good Girls


Mad MenGood Girls

Ikke alle beslutninger og uigennemtænkte ideer ender med lige stor succesrate. Men de giver ikke op af den grund og må se sig selv blive rodet ud i skæbnesvangre farlige scenarier, som bliver trukket helt derud, hvor en happy ending ser meget usandsynligt ud.

Men med en smule held og lidt snu forstand, trods storsvindel, røveri og muligt mord, kommer de som regel helskindet igennem deres eskapader, helt eller delvist ihvertfald. Én ting de må sande, penge, mange penge er ikke altid den ultimative løsning på alle problemer, især ikke når de anskaffes på mindre legal vis, men de er gode at have, trods alt.

Good Girls har indtil videre 2 sæsoner i ærmet og kan streames på Netflix.


Santa Clarita Diet


JustifiedDeadwood)

Fra almindeligt menneske med ganske almindelige spisevaner, ændres Shielas liv nu til et med hang til menneskekød i store rå mængder. Og som den hengivne ægtemand Joel er, forsøger han sammen med deres datter og hendes skolekammerat at hjælpe moren med sine nye skrækindjagende tilbøjeligheder.

Alt imens de i retfærdighedens navn ”kun” tager de onde mennesker som føde og samtidig holder deres gode politiveninde på afstand med opfindsomme historier. Meget anderledes serie. Men trods kuk-kuk handling, så holder den vand.

Netflix ligger inde med alle 3 sæsoner af komedieserien Santa Clarita Diet.

LÆS OGSÅ: De fem sjoveste afsnit af venner

Del artikel

Læs mere omKomedieserier

Andre Serier | Nyheder