Serier | Nyheder

5 serier, jeg altid kan tale med mine veninder om

AfFreja Hertz Tefcke
9. maj 2019
5 serier, jeg altid kan tale med mine veninder om

Del artikel

Jeg tager mine serier, ligesom jeg tager min kaffe: Sort, med et skvæt af mælk og et enkelt pump af vanilje-sirup, og så selvfølgelig brændende varm.

Heldigvis er mine veninder på nøjagtig samme måde, så serier er et af de store samtaleemner, når vi tager en hyggetur på café og får os en kop kaffe.

Hvis du også mangler et par serier at snakke om, når du drikker kaffe med veninderne, kan du læse med her!

Grey's Anatomy

Ja, ja, det er en klassisk tøseserie at snakke om, men for pokker, hvor er den altså god! Grey's er for det første en serie skabt af en kvinde, og bruger rigtige kirurger og læger som hjælp til at få alting til at være realistisk. Derudover har serien 14 (!!) sæsoner, så samtalen stopper ikke lige med det samme.

Sidst, men ikke mindst, er serien gennemsyret af blod, drama på arbejdspladsen, kærlighed, humor, musik, sex og intriger – så både lidt vanilje, lidt sort og masser af varme!

Sæson 1-14 kan ses på Viaplay

Sex and The City

En absolut klassisk serie fra HBO, er hvad Sex and The City er!

Den har det hele; venskabet mellem de fire hovedroller, drama, sex i spandevis og Louboutin-sko.
Serien strækker sig over 6 sæsoner og to film (hvis man kunne have lyst til at se dem), og en ting alle mine veninder og jeg kan blive enige om, når det kommer til Sex and The City er, at vi alle sammen er lidt ligesom en af hovedrollerne. Serien er genkendelig, nogenlunde realistisk, nede på jorden (for det meste) og minder os alle om, hvor vigtigt et venskab kan være.

Sæson 1-6 kan ses på HBO Nordic

You

Den her er en af de nyere serier, der har været et stort samtaleemne mellem veninderne og mig.
You er en af de serier, der rammer lige hvor den skal, og den bliver til en samtale om, hvordan vi alle sammen stiller et narrativ op på de sociale medier – og desuden starter den også en ret vigtig samtale op om at være kvinde, det at være bange, når man går alene rundt og alle de rædsler, man forestiller sig kan ske.

Udover det, så er det jo en fantastisk god serie, og selvom man måske ikke skal heppe på Penn Bagdleys karakter, Joe, så kan man altså ikke lade være med hurtigt at diskutere hans udseende… Som er ret godt.

Sæson 1 kan ses på Netflix

Stranger Things

Når det kommer til nostalgi for en tidsæra, man ikke har eksisteret i, så er Stranger Things nummer 1 – det er i hvert fald det, der er hovedemnet, når vi sipper en cappuccino og snakker om serien. Ingen af os er fra 70’erne – faktisk er vi alle sammen fra 90’erne – men Stranger Things får skabt en nostalgi for den tid, som vi ikke havde set komme.

Udover det, så er Stranger Things fantastisk i sin genre; den specielle horror/krimi/overnaturlige vibe, den udsender, rammer os alle sammen lige i hjertet, og giver os også et lidt specielt flashback til noget af det, de søde børn gennemgår. Snakken har i hvert fald gået meget på vores første kys, første skolefest, og første forelskelse – og der rammer Stranger Things altså lige i hjertet!

Sæson 1 og 2 kan ses på Netflix

Girls

Girls er en af de serier, man kan spejle sig i, og det gør jeg da til fulde, når jeg sidder sammen med mine veninder og skal anbefale serier!

Girls er en af de serier, der minder en om, hvor svær dating nogle gange kan være, og hvor akavet tingene kan blive omkring en.

Den minder os også om, hvor vigtigt et solidt venskab er, når man forsøger at finde sig selv, undgå kønssygdomme, snakke om de oplevelser, man havde med en tinder-date og at kaffedates altså godt kan ændre hele dit livssyn.
Sæson 1 – 6 kan ses på HBO Nordic

Læs også: Kaffe & Krimi: En snak om True Crime med Stine Bolther

Læs også: Kaffe & Serier med Defecto

Del artikel

Andre Serier | Nyheder