Serier | Nyheder

5 serier vi glæder os til på HBO Nordic i 2019

AfFreja Hertz Tefcke
13. februar 2019
5 serier vi glæder os til på HBO Nordic i 2019
(Foto: Big Little Lies/HBO Nordic)

Del artikel

Åh, HBO Nordic. Stedet, hvor alle former for serier, sjove som alvorlige, altid rammer lige hvor de skal – og i 2019 kommer der så mange nye serier, at det næsten ikke er til at forstå.

Artiklen præsenteres i samarbejde med TELMORE Play, hvor du får fri adgang til alt det fede indhold på HBO Nordic, TV2 Play Basis, C More, børnekanalen Min Bio og meget mere. Læs mere her.

Vi er allerede blevet forkælet med 3. sæson af antologiserien True Detective, som allerede nu nærmer sig det niveau, vi husker fra sæson 1. Mahershala Ali spiller fabelagtigt, og hvis denne serie er et forvarsel for hvor gode serierne på HBO Nordic bliver i 2019, ja så kan alle glæde sig.

Hvis du ikke helt ved, hvad du skal glæde dig til at se, så læs med her og find ud af, hvad jeg glæder mig mest til at se i 2019!

FAIR WARNING: Dette er ikke en liste, der er sat i rækkefølge, for jeg kan på ingen måde vælge hvilke serier, jeg glæder mig mest til!

Game of Thrones, april 2019

Okay, den her siger lidt sig selv – GoT kommer ud med sidste sæson i april, og hold nu op, hvor jeg glæder mig! Vi ved ikke meget nyt, men dog at afsnittene bliver spillefilms-længde, og at alle de spørgsmål, der kom frem i sæson 7 bliver besvaret!

Jeg kan næsten ikke vente, selvom jeg er 99 procent sikker på, at vi mister nærmest alle karaktererne (hvis serien følger de andre sæsoner) som vi holder af, og at vi får nogle sindssyge plottwists i sæson 8.

Under alle omstændigheder tæller jeg minutterne til april og det første afsnit af Game of Thrones sæson 8!

Big Little Lies, rygtet juni 2019

Uh, den her bliver en omgang! Efter første sæson sluttede på en bittersød tone, var der spekulationer om hvorvidt, de ville lave sæson to – mange mener nemlig, at det vil være svært at overgå den første sæson, men her er vi!

Der er kommet flere informationer frem om sæson to, inklusiv cast for serien – en vild nyhed kom om, at Meryl Streep kommer med i serien, udover de originale skuespillere.

Lige meget hvad, glæder jeg mig til at se hvad de finder på, og om sæson to kan leve op til den første; miniserien var sindssygt godt sammensat, og det bliver spændende at se, hvor serien bliver ført hen!

Watchmen, ukendt dato

Det her bliver en sindssyg og vild serie fra HBO! Vi ved nærmest ingenting endnu, og HBO har selv kun udgivet nogle meget mørke, dystre og mystiske teaser-trailere, som ikke rigtigt har fortalt noget om, hvad vi får at se.

Alt, vi i virkeligheden ved, er at serien vil følge tegneserien og genoplive Watchmen (en stadig voldsomt undervurderet superhelte-film) med mere blod, vold og dystre toner. Damon Lindelof (The Leftovers) producerer serien, men så ved vi faktisk heller ikke mere.

Jeg glæder mig til at se, hvad de finder på – især, fordi serien højest sandsynligt får et højt budget og fordi HBO aldrig har været bange for at sky væk fra blod og vold, så mon ikke det bliver endnu en fantastisk serie?

Vikings, sæson 6, ukendt dato

Endnu en serie, der afsluttes i 2019 – Vikings har været et lille hjertebarn for mig, og jeg synes det er lidt bittersødt at miste serien, MEN, det virker til at være det rigtige tidspunkt at afslutte.

Vi ved ikke alt for meget om sæson 6, udover at det er den sidste sæson af serien, og at vi skal forberede os på nogle vilde ting, ifølge skuespillerne. Det skulle efter sigende være brutalt, blodigt og hårdt! Ud over det, så ved vi også, at Vikings gør det samme som altid – den bliver delt op i to bidder, så vi får sæson 6A og sæson 6B, hvor vi nok kan forvente et par dødsfald og øksehug.

Jeg kan næste ikke vente på en officiel release date, så vi endnu en gang (og for sidste gang) kan se på Ragnars sønner, der plyndrer rundt i verden!

The Handmaid's Tale, rygtet til juni 2019

Sæson 3 af The Handmaid's Tale glæder jeg mig virkelig meget til! Sæson 2 var et virvar af twists, og jeg kan ikke vente med at se, hvad de kommer på til den næste sæson.

Det er blevet bekræftet, at de faste skuespillere vender tilbage, og vi undgik heldigvis nogle chokerende dødsfald, så jeg forventer halvt om halvt, at der sker nogle voldsomme ting i sæson tre – og det er blevet bekræftet at Bradley Whitford vil vende tilbage som Commander Lawrence, og endda bliver en del af det faste inventar i serien.

Det bliver i hvert fald spændende at se, hvad der sker i den næste sæson og jeg sidder altså og venter spændt på, at vi får en officiel udgivelsesdato for sæson 3!

Du kan se HBO Nordics egen videopræsentation af programmet for 2019 her:

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i februar

Læs også: De 5 bedste serier på HBO Nordic i 2018

Del artikel

Andre Serier | Nyheder