Serier | Nyheder

'Black Mirror' sæson 6 har fået en premieredato og ny trailer oven i købet - Se den her

Af
Daniel Lindekilde Engberg
1. juni 2023
Black Mirror sæson 6 trailer og premieredato
Josh Hartnett som David i 'Black Mirror' / Foto: Nick Wall/Netflix © 2023

Del artikel

'Black Mirror' vender endelig tilbage med sin længe ventede sjette sæson.

Det kom frem for lidt over en måned siden at antologiserien Black Mirror ville vende tilbage her til sommer. Nu har Netflix endelig løftet sløret for hvornår vi kan se den nye sæson.

Det er allerede den 15. juni, at den nye sæson udkommer, og seriens skaber Charlie Brooker har fortalt at denne sæson kommer til at skille sig lidt. Det vides ikke helt hvilken form det vil tage, men folk spekulerer, at de forskellige historier for første gang måske vil bløde lidt over i hinanden.

Se traileren

Sammen med traileren er der også udgivet små beskrivelser af de fem afsnit.

Joan is Awful: En gennemsnitlig kvinde er målløs, når hun finder ud af at en stor streamingtjeneste har premieret et TV-drama over hendes liv, hvor hun bliver spillet af Selma Hayek.

Loch Henry: Et ungt par rejser til en lille skotsk flække for at lave en fornem naturdokumentar, men bliver draget af en lokal folkemyte, der involverer chokerende begivenheder fra byens fortid.

Beyond the Sea: I et alternativt år 1969 forholder to mænd på en farefuld, højteknologisk mission sig til en utænkelig tragedie.

Mazey Day: En urolig kendis bliver jaget af paparazzi imens hun forholder sig til konsekvenserne af en 'hit-and-run' ulykke.

Demon 79: En ydmyg sælger i 1979 får fortalt, at hun skal begå forfærdelige handlinger, for at undgå en katastrofe.

Den sjette sæson af Black Mirror har premiere på Netflix d. 15. juni.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder